Singidum kérdése:
ProCreation termékenységnövelő kapszula segíthet?
Figyelt kérdés
Milyen a ProCreation termékenységnövelő kapszula? Van tapasztalat? Én napi 1x szedek. Olvastam, hogy az összetevői nagyon jók. De tapasztalat még sehol.2011. febr. 16. 11:48
1/5 anonim válasza:
sajnos nincs tapasztalatom, de erre én is kíváncsi lennék, jó lenne, ha jönne vki aki már használta eredményesen.
2/5 leila11 válasza:
Még nem tudok beszámolni a kapszula hatékonyságáról,de a szexuális életet mindenképpen fellendíti:) Kinézetre, "illatra" a állatkerti "zoo" csemegéhez hasonlít, kell hozzá lelkierő,hogy bevidd a szervezetbe. Remélem hatásos is ezek után. Engem érdekelne a pozitív tapasztalatok, ha vannak már ilyenek!
3/5 anonim válasza:
Szia!
Azóta van már fejlemény vagy véleményed róla?
4/5 anonim válasza:
Sziasztok!
Azóta van valakinek saját tapasztalata a ProCreationnal? Akár a nőivel, akár a férfivel.
Előre is köszi a választ!
5/5 anonim válasza:
Sziasztok van valami fejlemény, sikerült azóta valakinek ezzel a gyógyszerrel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!