Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja hétvégére?...

Ki nem várja hétvégére? Milyen tüneteket észleltek magatokon?

Figyelt kérdés
Én úgy érzem, minden próbálkozás ellenére, hogy meg fog jönni. Már két napja hol rózsaszines, hol barnás maszatolást tapasztalok!
2009. febr. 12. 15:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Szia! Ezt én sem tudtam. Tényleg szép lenne, ha pont most sikeredne be a baba :)) Szorítok, hogy így legyen!!!

RD

2009. febr. 12. 21:17
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Én is vasárnapra nem várom, de úgy érzem meg fog jönni, de azért reménykedem. 5 hónapja próbálkozunk eddig sikertelenül, ha most is megjön akkor megyünk vizsgálatokra az orvosom javaslatára. Bár eddig mindig azt éreztem most sikerült, és nem jön meg, de nem így volt, talán most hogy úgy érzem hogy megjön, talán nem jön meg. Ezek csak találgatások, ti mikor teszteltek, és melyik teszttel?
2009. febr. 12. 21:27
 13/20 A kérdező kommentje:
Én szombatra nem várom, ha esetleg nem jönne meg, akkor hétfőn tesztelek. Mi több mint fél éve próbálkozunk, ha most nem sikerül akkor tartunk pár hónap szünetet.
2009. febr. 13. 06:00
 14/20 anonim ***** válasza:

Mi újság felétek?

Nekem tegnap-tegnap előtt eléggé szurkált a hasam, olyan "babás módra", de ma már nem és kevésbé érzékenyek a melleim is, úgy hogy már lassan nem reménykedem, hogy hétfőn nem jön meg...

rd

2009. febr. 14. 16:55
 15/20 anonim ***** válasza:
Szia! Én mára nem vártam, eddig nem is jött (soha nem szokott késni). 2 napja volt egy nagy zabálásom (mindent megkívántam ami sós, fűszeres), ma meg mint akit agyonvertek. A hőm még mindig 37 felett van. Jövő hét második felében tesztelek.
2009. febr. 14. 17:51
 16/20 A kérdező kommentje:
Tegnap kellett volna megjönnie, eddig mindig pontos volt, sőt még hamarabb is jelentkezett a menszim, de még így sem merek reménykedni. Mindig olyan érzésem van, hogy most megjött, kb. 10 percenként szaladgálok a wc-re.
2009. febr. 15. 10:56
 17/20 A kérdező kommentje:
És ti? Remélem lesz akinek két csíkkal záródik ez a hét, vagy a jövő hét!
2009. febr. 15. 10:57
 18/20 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem ma kellett volna megjönnie, de még semmi. Tegnap csináltam egy 25-ös érzékenységű tesztet, az negatív lett. Szombaton és vasárnap is furán voltam, mintha gyomorrontásom lenne, meg folyton fel vagyok puffadva, most is. Ha szerdáig nem jön meg, csinálok még egy tesztet.

Felétek mi újság? Kinek van zebrája?

rd

2009. febr. 16. 08:18
 19/20 anonim ***** válasza:

02-12 17:32-es valaszolo vagyok. Sajna nekem is negativ. Most csinaltam meg elso vizeletbol. :((( De a mensim sem jott meg. Szombat-vasarnapra nem vartam. (Sajnos decemberben volt 8 hetesen egy vetelesem, visszaneztem a naptaramat amit vezetek es akkor oktober 16-an volt meg a mensim elso napja es csak november 27-en teszteltem pozitivat. November 24-en meg mindig negativ volt a teszt. Pedig kesett mar a mensim akkor is egy hetet.) Haaat egyelore csak ez az egy ami most tartja bennem a remenyt. Ha nem jon idokozben akkor penteken tesztelek. Pozitiv tesztet kivanok mindenkinek!!!

Egy elkeseredett babara vagyo! :(

2009. febr. 16. 08:47
 20/20 anonim ***** válasza:

Ma reggel megjött :(((((((

Remélem, TI szerencsésebbek voltatok ebben a hónapban!!!

Talán a következő lesz a mienk... új hónap, új remények!

rd

2009. febr. 17. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!