Ki nem várja hétvégére? Milyen tüneteket észleltek magatokon?
Szia! Ezt én sem tudtam. Tényleg szép lenne, ha pont most sikeredne be a baba :)) Szorítok, hogy így legyen!!!
RD
Mi újság felétek?
Nekem tegnap-tegnap előtt eléggé szurkált a hasam, olyan "babás módra", de ma már nem és kevésbé érzékenyek a melleim is, úgy hogy már lassan nem reménykedem, hogy hétfőn nem jön meg...
rd
Sziasztok!
Nekem ma kellett volna megjönnie, de még semmi. Tegnap csináltam egy 25-ös érzékenységű tesztet, az negatív lett. Szombaton és vasárnap is furán voltam, mintha gyomorrontásom lenne, meg folyton fel vagyok puffadva, most is. Ha szerdáig nem jön meg, csinálok még egy tesztet.
Felétek mi újság? Kinek van zebrája?
rd
02-12 17:32-es valaszolo vagyok. Sajna nekem is negativ. Most csinaltam meg elso vizeletbol. :((( De a mensim sem jott meg. Szombat-vasarnapra nem vartam. (Sajnos decemberben volt 8 hetesen egy vetelesem, visszaneztem a naptaramat amit vezetek es akkor oktober 16-an volt meg a mensim elso napja es csak november 27-en teszteltem pozitivat. November 24-en meg mindig negativ volt a teszt. Pedig kesett mar a mensim akkor is egy hetet.) Haaat egyelore csak ez az egy ami most tartja bennem a remenyt. Ha nem jon idokozben akkor penteken tesztelek. Pozitiv tesztet kivanok mindenkinek!!!
Egy elkeseredett babara vagyo! :(
Ma reggel megjött :(((((((
Remélem, TI szerencsésebbek voltatok ebben a hónapban!!!
Talán a következő lesz a mienk... új hónap, új remények!
rd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!