Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja hétvégére?...

Ki nem várja hétvégére? Milyen tüneteket észleltek magatokon?

Figyelt kérdés
Én úgy érzem, minden próbálkozás ellenére, hogy meg fog jönni. Már két napja hol rózsaszines, hol barnás maszatolást tapasztalok!
2009. febr. 12. 15:54
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát én is voltam hasonló helyzetben. A mensim rendszeres volt,amikor meg kellett jönnie megjött. Nem volt maszatolás, barnás váladék, hanem megjött. Amikor elkezdtünk próbálkozni babával, volt h. nekem is késett, v.2 napig csak vmi maszatolás volt, és csak aztán jött meg. Sztem ez attól van, h. meg kellene jönnie, de nem akarjuk, h. megjöjjön. Ettől kicsit nehezebben indul be, de aztán megjön rendesen. Nekünk most 8hónap után végre úgy tűnik sikerült a baby. Most 6hetes.Remélem ti is sikerrel jártok!
2009. febr. 12. 16:03
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én vasárnapra nem várom. Eddig semmi tünet, néha kicsit görcsölget a hasam alja. Én a beágyazódás idején 1 hétig barnáztam, ami néha vér is volt, de nem jelentős a mennyisége. Remélem ebben a hónapban sikerült, és nem fog megjönni. Drukkolok nekünk!!!
2009. febr. 12. 16:18
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Vasárnapra nem várom szintén. Nekem a hőm 37-37,3 és gyakran járok pisilni. Semmi más. Régóta próbálkoztok?
2009. febr. 12. 16:41
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én hétfőre nem várom. Az elmúlt ciklushoz képest hamarabb elkezdett fájni a mellem, tegnap néha szurkált a hasam, és talán ma is. Más semmi. Nem tudom, hogy bírom ki hétfőig.

Mindannyiunknak csíkos tesztet kívánok!

2009. febr. 12. 16:54
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Így van, mindannyiunknak csíkos tesztet:)
2009. febr. 12. 16:56
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
En szombat-vasarnapra nem varom. Hat nallam sincsenek biztato jelek. Van egy kis hasszurkam ami par napja tart de azt leszamitva semmi. Folyasom is vizes ami szinten a mensi jele. Mult hetvegen volt egy kis verzeses barnazasom ami lehetseges, hogy a beagyazodas volt de ez sem biztos. Hetfon fogok teszteleni, akkor majd kiderul. Pont most lett a kolegam kisfia baranyhimlos es most ez nagyon nem hianyozna ha elkapnam mert iszonyatosan veszlyes a terhesekre meg a magzatra es sajnos en nem voltam baranyhimlos. :( Ma megyek dokihoz, hogy vert vegyenek es megnezzek, hogy imunis vagyok-e ra. Szoval nem is tudom, annyira varjuk mar a babat a ferjemmel de most ez a himlo is annyira idegesit. :(( Majd ha teszteltek irjatok meg az eredmenyt. Nagy drukk mindenkinek!!!! :)
2009. febr. 12. 17:32
 7/20 A kérdező kommentje:
Szorítok nektek! Nálam a maszatoláshoz mindjárt megjön érzés is párosul, ebből már baba tuti nem lesz! Sajnos!
2009. febr. 12. 17:41
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is vasárnapra nem várom. A 20 nap kicsit görcsöltem pár napig, ma meg pár csepp "barna" ... Bízni sajna nem nagyon merek, pedig ez lenne az utolsó lehetőségünk átjárhatósági előtt, amitől nagyon félek ...
2009. febr. 12. 17:52
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

A pár csepp barna még nem feltétlenül jelent semmi rosszat!

Ti mikor fogtok tesztelni először?

RD (a negyedik voltam)

2009. febr. 12. 19:57
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó hozzászóló. Nálam detto. Mult hónapban már mentem átjárhatóságira, de közölte a doki hogy nem csinálhatja meg mert még nem kezdődött el a pé...Ezt sem tudtam eddig. Szval hogy amíg zárt a méhszáj nem érdemes csinálni, mert akkor sokkal jobban fáj az amúgy sem kellemes vizsgálat. Én akkor már annyira izgultam, hogy szabályosan csalódott voltam, hogy nem csinálja meg a vizsgálatot, de hátha ez volt a JEL, hogy nincs is szükség rá:-) vicces lenne:-)
2009. febr. 12. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!