Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jelek, vagy csak beképzelem?

Jelek, vagy csak beképzelem?

Figyelt kérdés
Január 25-én volt meg utoljára(norcoluttal)és szedtem clostyt is. Az orvosom azt tanácsolta, hogy 5-én és 7-én mindenféleképp legyünk együtt. Együtt is voltunk. Most 2-3 napja enyhébb és néha erősebb szúró érzést érzek a hasam alatt talán a petefészkemnél, és éreztem már a mellemben is.
2011. febr. 16. 08:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

2.18. 14:57-es vagyok:

Mi újság veled, hogy vagy?

Nekem még nem jött meg, ha pénteken lett volna esedékes, akkor mondhat 3 napja késik, de ha vasárn. akkor 1.

MA reggel is azt érzem mindjárt megjön. A hőm fennt van.

És olyan puffadtnak érzem magam, mintha éjjel babot ettem volna :-) hi-hi

ma veszek egy tesztet, kíváncsi vagyok, de nem akarom beleélni magam.

Írjál majd neked mi lett az eredmény!

"D19"

2011. febr. 21. 06:50
 12/19 A kérdező kommentje:

Szia!

Ma reggel első vizeletből teszteltem és nagyon halványan ott volt a 2. csík, de hétvége felé tesztelek még egyszer.

Nem akarom még beleélni magam.Írd meg légyszi az eredményt.

Nagyon szorítok neked. Sajna képet nem tudok feltenni mert nem tudtam élesen lefényképezni, és a képen még a kontrol csík sem volt erős és akkor biztosan nem látnátok a 2-at sem.

2011. febr. 22. 10:06
 13/19 anonim ***** válasza:
Szia, csináltam ma du egy tesztet, és nekem is halványan, de ott van még egy csík. Majd reggeliből csinálok egy másikat. Gratulálok neked a halvány is már azt jelzi h elindult egy kis élet, de persze bármikor lehet "bármi". De nem lesz, igaz?! Kívánom hogy "erősek" legyetek, és jó babavárást! "D19"
2011. febr. 22. 21:25
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, milyen tesztet és milyen érzékenységűt használtál? Én 25-et de most venni akarok egy 10-et is mert az állítólag érzékenyebb. Grat neked is!!!!!!!!!
2011. febr. 23. 08:30
 15/19 anonim ***** válasza:

Szia, tegnap X-epil 25-ös érz., ma is csináltam reggel 1. vizeletből HCG-line nevű teszttel, ez is 25-ös érz.

Jó erős lett a csík.

Pénteken megyek vizsgálatra, nagyon örülünk.

Sok sikert neked is. szia

2011. febr. 23. 09:05
 16/19 A kérdező kommentje:
Jajjjjjjjj de jóóóóó gratulálok. Az enyém elég halvány, és ezért akarok 10-et, hogy biztosabb legyen. Gond nélküli jó baba várást. Még egyszer gratulálok.
2011. febr. 23. 10:36
 17/19 anonim ***** válasza:
szia, elfelejtettem, ha szeretnéd megosztani az érzéseidet, vagy kérdésed lenne, szívesen fogadom ha írsz priv. e-mailt. D19"
2011. febr. 23. 14:00
 18/19 anonim ***** válasza:

:)))))))))))))

Gratulálok nektek. Vigyázzatok magatokra!!!!!

2011. febr. 23. 15:43
 19/19 A kérdező kommentje:

Szia!

Először is: köszönöm,hogy megosztottad velem ezt a jó hírt.

Minden kép fogok írni. De én még nem merem beleélni magam. Nagyon-nagyon halovány volt a második csík.

2011. febr. 23. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!