A méhszájnak milyennek kell lenni-e ha valaki teherbe esik vagy menzi előtt? Ha zárt méhszája van valakinek az mit jelent?
Az orvos aki megállapítja biztos elmondja a méhszájra vonatkozó ismereteket. Neked mit mondott milyen?
Magadnak meg eszedbe ne jusson vizsgálni, mert ha terhes vagy olyan fertőzéseket viszel be ami vetélést is okozhat. Amúgy hogy nyílt vagy zárt azt a doki tudja csak megállapítani, te nem
szia. nem én nem szeretnék nyúkálni.
csak annyit mondott hogy zárt és ennyivel letudta meg annyi hogy rendes nagy méh szabad környék
EMlékszem rád :) Nyugalom, sógornőmnek sem látszott a baba, mégis terhes volt.
Ha zárt akkor az jó, hiszen aki terhes annak zárva kell lennie.
Mire ad gyógyszert??!!! Én írtam neked azt hiszem, hogy menj másik dokihoz, szerintem ez be van tépve!!!!
Semmiképp ne menj vissza hozzá, lehet, hogy nőgyűlölő! Hallottunk már ilyenről. -Nyugodtan csinálj már most tesztet, hisz 3 hete késik (ha tényleg te vagy az ;)), akkor tuti kimutatja! Ha meg negatív, akkor is máshoz menj, én nem bíznám a méhem erre a dokira....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!