Elöfordulhat, hogy valaki azért nem esik teherbe mert minden aktus után rögtön elmegy zuhanyozni?
Ok. lehet, hogy jelentkezni fogok 20.-a körül, hogy mi van veled? velünk?
További szép napot! Puszi
Lányok! Ezeket végig kértétek? Sajna ki kell harcolni, de pipázás alapon menjetek végig ezen, ha még nem tettétek:
- hormonvizsgálat (beleértve a pajzsmirigyet is: T4, T3, TSH, anti-TPO; valamint a mellékvesét is: kortizol; valamint a cukrot is, és az inzulint is)!
- aztán UH peteérés környékén 13. nap kb.
- citológia minden bacira, vírusra, gombára
- pisinézés háziorvosnál, nincs-e benne genny
- petevezeték átjárhatósági vizsgálat!
- mindeközben a férjnek spermavizsgálat! 40%-ban a férj a gond, 40%-ban a nő, és 20%-ban mindkettő.
Ha minden OK, akkor is el lehet még menni genetikára, Czeizel dokihoz is, összeférhetetlenséget csináltatni, nem-e a sperma ellen termel anyagot a nő...
A genetikán kiderülhet kromoszómahiba is, egy kis gyógyszer, és minden OK...
Érdemes vérből megnézetni az ásványi anyagokat, pl. vashiány, - vérszegénység esetén sem jön könnyen a baba.
Ha stressz van (anyós, munka, bárki, bármi) változtatni kell, és megnyugodni!
Ha nem mozogtok, kezdjetek el tornázni, úszni, bármit, csak heti 4-szer legyen meg 1 óra!
Ha ezek után minden OK, akkor ajánlom szívből a babatervezők otthonáról rendelhető fekete üröm kapszulát.
Nekem 11 hónapig nem volt peteérésem, - korábban sem volt rendszeres, és amikor a fogigátlót abbahagytam, felborult minden, és a pajzsmirigyem sem működik azóta jól!
Ezt megrendeltem, 3-szor akkora dózisban ettem, mint rá van írva, de 14 nap után abbahagytam, hogy teret engedjek a petéknek. És lett peteérésem, akkorát szúrt a jobb petefészkembe, hogy nem lehetett eltéveszteni. De baba nem lett akkor. Sebaj, önbizalmam viszont igen! :) Van peteérésem végre!
Következő hónapban újra 14 napig fekete üröm. Peteérést nem éreztem, nyálka sem volt, - elszomorodtam, hogy most meg nem használ. De mégis! Abban a hónapban pozitívat teszteltem legnagyobb meglepetésemre!
Ne adjátok fel!!!
9 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!