Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elöfordulhat, hogy valaki...

Elöfordulhat, hogy valaki azért nem esik teherbe mert minden aktus után rögtön elmegy zuhanyozni?

Figyelt kérdés
2009. febr. 12. 11:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hát ha hüvely irrigálást is csinálsz, akkor lehet hogy rontod az esélyt. Nem írtad, hogy akartok-e babát vagy sem? Mert ha akartok, akkor inkább ne mosd ki a hüvelyed pár óra hosszáig.
2009. febr. 12. 11:48
 2/13 anonim ***** válasza:

csak akkor ha intim zuhanyt is csinálsz közben!

(ért. alulról felfelé a tusolóval)

2009. febr. 12. 11:48
 3/13 A kérdező kommentje:
Igen szetetnék gyereket már 4-éve de sehogy nemjön össze.
2009. febr. 12. 11:52
 4/13 anonim ***** válasza:
Akkor sorstársak vagyunk. Mi is pont 4 éve próbálkozunk. De gondolom azért dokihoz jártok vizsgálatra.
2009. febr. 12. 12:05
 5/13 A kérdező kommentje:
Igen kb a 8.-dokinál tartok mindenki mástmond voltaki azt mondta tul fiatal vagyok még.27-évesen nevetséges,már mindent megprobáltom a lombikot kivéve de a dokim eztmandta minden rendben akkormost mivan?
2009. febr. 12. 12:11
 6/13 anonim ***** válasza:
Ja, nekem is azt mondták hogy minden rendben, aztán egy spontán méhenkívüli terhességnél derült ki, hogy mégsem. El volták záródva a petevezetőim(pedig korábban már megnézték és rendben találták). Az egyiket ki is vették, a másikat állítólag rendbetették, de azóta is semmi. Én is most váltottam orvost, de legszívesebben már mennék a lombikra. Tényleg fontos hogy az ember találjon egy megfelelő orvost, de nem könnyű.
2009. febr. 12. 12:21
 7/13 A kérdező kommentje:
Akkor tudod mit érzek,deezt nemértem más a kukába dobélja a gyerekét,meg ehez hasonlo,nekünkmeg semmi nemjön ösze.8-án dolgozünk 26-34-évesig akik szintén szeretnének gyereket de nemjön össze ez egyikük mostvol a3.-lonbikon,egy másik kolegina meg inszemináciora megy,ezt nemértem mivan a levegöben?
2009. febr. 12. 12:41
 8/13 A kérdező kommentje:
Jaegy pár napja furán görcsöl a hasam 20.-án kellene megjönnie,eddigmég neméreztem ilyet,de nemtudom miez.
2009. febr. 12. 12:46
 9/13 anonim ***** válasza:
akkor tényleg sorstársak vagyunk, mert nekem meg 21.-én nem kellenne megjönni. Nekem nem fáj semmim, úgyhogy az esélytelenek nyugalmával várom a 21.-ét. De nálad akkor hátha beindult valami!
2009. febr. 12. 13:03
 10/13 A kérdező kommentje:
nagyon remélem,fura érzés,neméreztem ilyet még soha de neélem bele magam.nekedis szurkolok hogy összejöjön,irj ha van valami akár priviben is.SZORITOK nektek.
2009. febr. 12. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!