Jan. 24-25-e volt a peteérésem időpontja. Együtt is voltunk, és már 3 napja (28-tól) fehér tejszerű folyásom van. Ez nem korai még, ha esetleg sikerült?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy ez a fajta folyás terhességnél fordul elő, de nekem még korai lenne, vagy esetleg a megkezdődött beágyazódást mutatná.... nem tudom. Várom a véleményeteket, és köszi előre is.2008. jan. 31. 08:11
1/1 anonim válasza:
Gyanítom, hogy ez még korai, tehát nem a terhességtől lehet... Nekem körülbelül az elmaradt menstruáció környékén kezdődött a krémszerű fehér folyás, mintegy "felváltva" a vérzést... A beágyazódás egyébként a fogantatástól számított 13-14 nap körül történik meg, ezzel van összefüggésben a folyás. Azért szorítok, hogy sikerüljön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!