Lombikosok! Van aki most várja a beültetés eredményét? Hogy érzitek magatokat?
11:12-es vagyok.
Nálunk nincs semmi probléma, azon kívül, hogy 2 méhenkívüli terhesség miatt nincs már meg egyik petevezetékem sem. Ezért van szükség a lombikra. De hogy 2x miért nem sikerült az rejtély.
De az ilyen esetek ,mint az 1. válaszoló, erőt adnak, hogy előbb-utóbb sikerül!
Kedves 12:31-es!
Megkérdezhetem hogy mennyi az inzulinod? Nekem a 120 perces 45 mUI/I. De azt mondta a dokim hogy ezzel nem kell foglalkozni.
Azon kívül hogy szeded a gyógyszert diétáznod is kell? Ha igen hogyan?
Kérdezőtől elnézést kérek, hogy így belekérdezek! :))
Kedves Lányok! A 12:31-es vagyok:D
A legutóbb mért terheléses inzulinom nem mérvadó, mert kemény diéta, mozgás és gyógyszerek mellett csináltattam. (rossz lett az eredmény, de valószínű azért, mert a szervezetem elszokott a cukortól) A korábbi eredményem 14 lett. az éhgyomri most 5,20, a cukor 5,09. Ez már majdnem jó. (úgy tudom, az éhgyomri inzulin 3 körül jó)
Egyébként nekem is azért lesz lombik, mert 2 méhen kívülim volt. Meggyőződésem, hogy az inzulinrezisztencia miatt. Nem mondták az orvosok, hogy tutira attól lenne, de azt sem, hogy nem attól.....az endokrinológust kérdeztem.
Köszi a válaszokat!
Első! A Te eseted sem túl biztató. Hogy lehet elviselni ennyi hercehurcát? Hány év telt el? Szegények... De most már gratulálhatunk! Azt gondoltam a hasfájás az nem jó jel, vártam, hogy mikor múlik el...
Én csak pusztán drukkolok neked!!!
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!