Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok! Van aki most...

Lombikosok! Van aki most várja a beültetés eredményét? Hogy érzitek magatokat?

Figyelt kérdés
Nekem 10-én volt, azóta is fájdogál a hasam.
2011. febr. 14. 08:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

11:12-es vagyok.

Nálunk nincs semmi probléma, azon kívül, hogy 2 méhenkívüli terhesség miatt nincs már meg egyik petevezetékem sem. Ezért van szükség a lombikra. De hogy 2x miért nem sikerült az rejtély.

De az ilyen esetek ,mint az 1. válaszoló, erőt adnak, hogy előbb-utóbb sikerül!

2011. febr. 14. 14:01
 12/19 anonim ***** válasza:

Kedves 12:31-es!

Megkérdezhetem hogy mennyi az inzulinod? Nekem a 120 perces 45 mUI/I. De azt mondta a dokim hogy ezzel nem kell foglalkozni.

Azon kívül hogy szeded a gyógyszert diétáznod is kell? Ha igen hogyan?

Kérdezőtől elnézést kérek, hogy így belekérdezek! :))

2011. febr. 14. 14:06
 13/19 anonim ***** válasza:

Kedves Lányok! A 12:31-es vagyok:D

A legutóbb mért terheléses inzulinom nem mérvadó, mert kemény diéta, mozgás és gyógyszerek mellett csináltattam. (rossz lett az eredmény, de valószínű azért, mert a szervezetem elszokott a cukortól) A korábbi eredményem 14 lett. az éhgyomri most 5,20, a cukor 5,09. Ez már majdnem jó. (úgy tudom, az éhgyomri inzulin 3 körül jó)

Egyébként nekem is azért lesz lombik, mert 2 méhen kívülim volt. Meggyőződésem, hogy az inzulinrezisztencia miatt. Nem mondták az orvosok, hogy tutira attól lenne, de azt sem, hogy nem attól.....az endokrinológust kérdeztem.

2011. febr. 14. 15:48
 14/19 anonim ***** válasza:
ja, egyébként szerintem igenis kell foglalkozni ezzel az inzulin értékkel!
2011. febr. 14. 15:49
 15/19 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Első! A Te eseted sem túl biztató. Hogy lehet elviselni ennyi hercehurcát? Hány év telt el? Szegények... De most már gratulálhatunk! Azt gondoltam a hasfájás az nem jó jel, vártam, hogy mikor múlik el...

2011. febr. 14. 15:50
 16/19 anonim ***** válasza:

Én csak pusztán drukkolok neked!!!

üdv

2011. febr. 17. 09:47
 17/19 anonim ***** válasza:
És Én is!Csak úgy drukkolok neked!Mindenképp írd meg mi lett!Szorítok!J
2011. febr. 17. 10:21
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszi! Ma reggel már pozitívat teszteltem, remélem holnap a vérvétel is megerősíti.
2011. febr. 20. 13:12
 19/19 anonim ***** válasza:
J vagyok!gratulálok!!!!
2011. febr. 21. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!