Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lett már valaki babás ilyen...

Lett már valaki babás ilyen görbével? Mindig ugyanabban az időben mérem a hőm felkelés előtt, szájban,5 percig. Lehet, hogy ebben a hóban nincs pém?

Figyelt kérdés
[link]
2009. febr. 11. 19:06
 1/8 anonim ***** válasza:

szia.

Ez sajna egy nagyon nem jó görbe eddig nem érett tüsződ az biztos és mivel ma vagy a 18. napon már lehet nem is fog nagy valószínűséggel.

Milyen hosszú a ciklusod?

2009. febr. 11. 19:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Az előző hónapban ilyen volt a görbém, de akkor a hónaljamban mértem 10 percet és már akkor mikor felkeltem. [link]
2009. febr. 11. 19:13
 3/8 A kérdező kommentje:
A ciklusom 27-30 naposak.
2009. febr. 11. 19:14
 4/8 anonim ***** válasza:

a múlt hónapban a 15. napon volt péd azt tisztán egyértelműen látszik .

Most hol méred a hődet?

Próbáld meg hüvelyben ott a legbiztosabb és 30 napos ciklusnál is a 18 -19 napos max kéne pének lennie mert ha nem akkor a lueális fázis nem lesz megfelelő nap hosszúságú , ha holnaptól minden nap csak felfele megyí a hőd akkor ma van de ha ilyen alacsony marad akkor tuti nincs péd ebben a hónapban.

2009. febr. 11. 19:18
 5/8 anonim ***** válasza:

A reggeli alacsony(36.4 alatt) testhő pajzsmirigy alulműködésre ad gyanút.

Láttam már ilyen görbével terhességet,de nagyon ritka.

Ha gondolod elküldök egy linket ahol sok példagörbe van,mindenféle változatban.

Szerintem nem volt pé-ed ebben a hónapban még.

A múlt hónapban lehet hogy volt,de valami hormon elégtelenség lehet.

2009. febr. 11. 19:20
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ. Azt hiszem igazad van. Ebbe a hóban a számban mérem és 5 percig. A hüvelyben is 5 percig kell?
2009. febr. 11. 19:23
 7/8 A kérdező kommentje:
A 3.válaszolónak: a babáttervezők otthonán én is nézegettem, nem tudom arra gondoltál e? Ez a 3.hónap próbálkozásunk, de még csak a jővőhét kedden megyek orvoshoz. Remélem ott majd kiderül, hogy mi lehet a baj.
2009. febr. 11. 19:28
 8/8 anonim ***** válasza:
igen 5 percig kell hüvelyben is mérni.
2009. febr. 11. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!