Láttok ezeken második csíkot?
Figyelt kérdés
Állítólag van egy halovány csíkocska.24ik ciklus napomon vagyok.
[link] Jpg
[link] Jpg
2011. febr. 13. 16:20
11/31 anonim válasza:
Időn belül jött ki? Én ilyeneket produkálok már több, mint egy hete. Mondjuk nekem már 2 hete késik. Remélem Neked erősödni fog. A nemvárt után már biztosan jól látható lesz! Én drukkolok Neked.
12/31 A kérdező kommentje:
Fogalmam nincs.2-3percet kell várni tesztelés után(X-Epil)és én addig rá sem néztem.Aztán gyorsan lefotóztam hogy képen is lássam.De nem tudom eldönteni pozi vagy nega.
2011. febr. 13. 17:25
13/31 anonim válasza:
Szépen fényképezd le mégegyszer,csak egy fokkal jobban,és átformálom,rögtön megmondom ott van-e.
14/31 A kérdező kommentje:
2011. febr. 13. 17:32
16/31 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. febr. 13. 17:37
17/31 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon-nagyon gyenge pozitiv!
Az első képből itélve,de miért kell ilyen korán tesztelni???
18/31 A kérdező kommentje:
Mert a harmadik kínkeserves évet tapossuk sikertelenül.És most megcsillant a reménysugár, miszerint pont jókor, jó időben voltunk együtt és van egy megérzésem is ezzel kapcsolatban.Meg egyfolytában érzékeny a hasam.Meg egyszerűen hülye és türelmetlen vagyok.:)
2011. febr. 13. 17:45
19/31 anonim válasza:
Hát ez így se lett jobb,pedig ha van csík a photoscape-luminance hajlítással rögtön kijön,eddig mindig meg tudtam csinálni.Szóval vagy a kép nem jó,vagy nincs csík.Sajnálom!
20/31 A kérdező kommentje:
Tök jó!!!!Én is a photo-space progit használom.Azért köszi a próbálkozást.
2011. febr. 13. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!