Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen ez a terhes folyás?...

Milyen ez a terhes folyás? Nyálkás és úgy fehér? Vagy egyáltalán nem nyálkás? Milyen az állaga?

Figyelt kérdés
Vagy 2 hete van folyásom de nekem nyákos,nyálkás!Nem fája a hüvelyem nem viszket de fáj a derekam,és mensi is fura volt!Élénkpiros vér és sötétebb nyákos alvadtvér valami!Akkor majd leszakadt a mellem és utána középidőig tartott,ez a mellfájás megszűnt!De a folyás megmaradt,és fáj a derekam!Milyen a terhes folyás?
2008. jan. 30. 19:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nálam ez a "terhes folyás" fehér, tejszerű, egyállagú - azaz nem nyákos/nyálkás, és nincsenek benne darabok sem. Folyamatosan, minden nap van, és a korábbiakhoz képest nagyobb a mennyisége, így állandóan tisztasági betétet használok.

Üdv.: 21 hetes kismami

2008. jan. 30. 19:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!:)
2008. jan. 30. 19:40
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos hogy terhes vagy! Nekem is ezek a tüneteim és nekem is furcsa de csak azért mert kilenc év fogamzásgátló hatása után... Mielött elkezdtem szedni elötte voltak ilyen folyásos tüneteim csak már nem emlékeztem...olyan régen volt.A derekam is nagyon fáj és a vérzés is sokkal erösebb...De az orvos szerint ez normális! Azért beszélj egy orvossal! Remélem nemsokára babás leszel!!!
2008. jan. 30. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!