Fogamzasgato abbahagyasa utan milyen hamar sikerült teherbeesnetek?
8 évig szedtem Mercilon-t, 3 hónap óvszer, normál mensik, aztán egyből jött is a kiscsajszi :D
sok sikert minden babára vágyónak!!!!
Szia!Én 8hónapja hagytam abba,4év után.Ez első 6hónapban 28napos maradt a ciklus most viszont kettő is 43napra jött:( Voltam 2x is dokinál,de szerinte minden rendben!Most megint a 28.napomon vagyok és semmi!Nem tudom,hogy miért teszi ezt velünk a szervezetünk,de ha végre sikerül a BABA tuti,hogy többet nem szedek gy.szert!
Szörnyű érzés(legalábbis nekem),hogy a doki szerint minden rendben,a BABA mégsem jön és azt se tudom a mensi mikor.Nincs mihez számoljak,nem tudom mikor teszteljek stb.
Bocsi,ha hosszú lett!Azért látom más szerencsésebb volt!Kívánom,hogy neked is hamar sikerüljön!
14-33 as még mindig:)
mivel nem írt még senki, gondolom megírom, nekem az ismerettségi körömben volt ilyen, utána felkereste a dokit, sajnos több nőnek is felbortja a hormonrendszerét totálisan és valakinek több idő kell hogy helyreálljon, bár gondolom ez nem vigasztal, de nem vagy egyedül ezzel a problémával,
Mi jövőhóban kezdjük a babaprojektet és nektek is sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!