Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most csináltam egy One Step...

Most csináltam egy One Step terhességi tesztet, de össze vagyok zavarodva?

Figyelt kérdés
Amikor láttam, hogy átitatódik a második tesztcsík is, volt egy nagyon halvány rózsaszín vonal (de nem vízszintes, ahogy az ábrán volt, hanem függőleges). Ez a vonal is eltűnt pár percen belül. Az 5. percben (kb.10 perc után már nem hiteles az eredmény) pedig semmi sem volt. Ha terhes lennék akkor szerintem a csík is egyértelműbb jelet adna (hiszen így már 3 hónapos terhes lennék). A ciklusom is rendben van, de tudom, hogy tünetek nélkül is terhes lehetek. Köszönöm a segítséget!
2009. febr. 11. 12:08
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
Csinálj egy másik tesztet.
2009. febr. 11. 12:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Sztem nem vagy terhes.ciklusok is rendben?Tehát mensid is volt?
2009. febr. 11. 12:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A One Step-et nem ismerem, de amivel anno én csináltam annak az volt a tájékoztatójában, hogy ha nem függőleges, hanem vízszintes csík jelenik meg, akkor negatív az eredmény, ami attól is lehet, hogy nem jó a teszt, még korai a terhesség.

Szerintem várj pár napot és csinálj egyet egy másik fajta teszttel.

A végét nem nagyon értettem: a ciklusod rendben van, vagyis mensizel? Nagyon ritka az, hogy valaki terhes lenne úgy, hogy közben menzeszel.

2009. febr. 11. 12:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a vízszintes vonal az a teszt sajátossága, és nem lehetsz terhes.

Főleg hogy azt írod, hogy akkor már 3hónapos lennél..

De ha gondolod, csinálj tesztet, vagy menj dokihoz, mert ha babás vagy, azt már 100%hogy látják!

2009. febr. 11. 12:35
 5/6 A kérdező kommentje:

Igen, a mensim is megjött, nem vettem észre semmi különösebbet.

(A tesztet csak a biztonság kedvéért csináltam meg, mert van egy kisebb betegségem, ahol a dokiknak biztosra tudniuk kell, hogy terhes vagyok-e vagy sem, mert sokat számít a kezelésnél.)

2009. febr. 11. 13:26
 6/6 anonim válasza:
én is ebben a cipőben járok..teljesen normális a menstruációm, és védekezünk is, de azért néha eszembe jut, hogy mivanha.. és hogy tünetek nélkül is terhes lehetek. én is tegnap teszteltem, és én is kaptam egy függőleges csíkot, ami később eltűnt...
2009. jún. 10. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!