Vékony nyálkahártya problémával, mivel kezeltek titekt? Mellesleg Clostyt is kell szednem, mert nincs peteérésem.
Figyelt kérdés
2009. febr. 11. 08:38
1/10 anonim válasza:
Szia. Én palástfű teát ittam reggel-este 1-1 bögrével. Szépen megvastagította a nykh-ámat és az előző hónapban én is clostit szedtem (pcos miatt). Most 5 hetes vagyok és a doki szerint nagyon vastag a nykh-ám. Igaz még csak a petezsák látszott, de be tudott ágyazódni. Én még barátcserje kapszulát szedtem a closti mentes hónapban!
Drukkolok hogy legyen pé-d!!!! És mihamarabb baba!!!
2/10 anonim válasza:
Engem is érdekelne ez a téma (bocsánat, hoy bepofátlankodok), mennyi idő után használt a palástfű tea?
3/10 anonim válasza:
Sziasztok, első vagyok. Én a pé-m után (amit hőmérőzéssel követtem) kezdtem el inni és rá 2 hétre pozitív lett a teszt. Szóval nekem rögtön használt.
4/10 anonim válasza:
Mármint úgy értem hogy eléggé megvastagította ahhoz hogy be tudjon ágyazódni a pici és egyre vastagabb!
5/10 anonim válasza:
Sziasztok! ez a téma engem is érint illetve érdekel! Most múlt el a menzim ihatom már a teát vagy várjak peteérésig? és ol célszerü megvenni? gyógyszertárban?
6/10 anonim válasza:
Az utoló írónak!
A ciklus első felében ne igyál palástfüvet! Az első két hétben málnalevél, a második két hétben, tehát pé után palástfű. Fontos a sorrend!!!!! Esetleg cickafarkkal kombinálhatod őket.
7/10 anonim válasza:
10:06 os vagyok! kösz a választ! hol tudom beszerezni? és ezek drága "dolgok" ?
8/10 anonim válasza:
Szia!
A palástfű beszerezhető szárított formában herbáriákban, gyógyszertárakban. Én 400 ft-ért vettem :)
9/10 anonim válasza:
Az elsőtől kérdezném,hogy iszod még a palástfűvet? Nekem is pozitív:) lett és nem tudom igyam e. szükség van még rá?
10/10 anonim válasza:
Szia! Első vagyok! Gratulálok! Igen még iszom. Jövöhéten megyek a dokimhoz addig mindenképp iszom és majd rákérdezek. Az első jó pár hétben érdemes inni. Segíti a beágyazódást, a megtapadást stb! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!