Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 13dpo-n nagyon halvány csik...

13dpo-n nagyon halvány csik kinek lett baba? Nagyon halvány és du-i vizeletböl.

Figyelt kérdés
medi lab-os sajnos csak ilyen volt a gyogyszertárban,már 1x volt hogy pozi lett igy de most 1 percen belül kijött a második csik majd erösödött kicsit,bár jol láthato de mégis nagyon halvány.linkelnétek be nagyon halványat ami baba lett.10mm-es a méhnyálkám amugy,ma voltam orvosnál de ö babát nem látott.
2011. febr. 11. 16:07
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

az elso 5 percben meg nem latszott semmi...mar el is voltam keseredve de aztan megis megjeletke a csikok...13 dpo

a csik az csik plane hogy ilyen koran teszteltel...az is jot jelent hogy 1 percen belul + lett mert azt jelenti hogy eleg koncentralt aHCG a szervezetedbe...gartula!!!

2011. febr. 11. 17:19
 2/7 A kérdező kommentje:
az enyém a bal oldalihoz hasolit inkább,azért kételkedem mert egyszer már volt álpozi ez a fajta teszt,igaz az 5 perc után látszodott.nagyon félek hgoy ez is csal,holnap meg szombat nincs gyogyszertár,de a föld alol is keritek még egy tesztet mert belehalok....nem irtam hogy a höm kedd óta 36.8,az alap 36.3.napok óta magas.bár nem bizom ezmiatt el magam mert ez az elsö hömérös hónapom,bár szép a görbém.
2011. febr. 11. 18:45
 3/7 anonim ***** válasza:
2011. febr. 11. 19:30
 4/7 A kérdező kommentje:
igen erre én is válaszoltam mert nekem is ilyen volt,csak most annyiban más hogy 1 percen belül jött ki,amugy ilyen a csik
2011. febr. 11. 19:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Na, remélem jól csináltam:

[link]

[link]

[link]

4 vetélés van a hátam mögött, talán így nem olyan fura a fanatizmusom...Már rettegtem.

Szerintem nálad baba van, hidd el, vérprofi vagyok már tesztekben...Ha 1 percen belül kijött, akkor az sem nem szellemcsík, sem nem a MediLab hibája. Hozzáteszem, engem is vert már át...

2011. febr. 11. 20:54
 6/7 anonim ***** válasza:

9. dpo-n ilyen tesztet produkáltam:

[link]

Ez 10-es érzékenységű.

12. dpo-n pedig a 25-ös érzékenységű ilyen lett:

[link]

2011. febr. 11. 22:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!Szerintem lehet,hogy baba van,sőt,de vegyél egy-két fásfajta tesztet is akkor tuti megkapod a ponos eredményt!

20:54-gratulálok tiszta szívemből... ennyi pozi tesztet...!!!

2011. febr. 12. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!