3 nap késés után (egyébként mindig pontos) reggeli vizeletből negatív teszt? Szerintetek lehet még baba a dologban?
Figyelt kérdés
2009. nov. 18. 07:07
1/8 anonim válasza:
én is ebben a cipőbe járok.
2/8 anonim válasza:
Persze, hogy lehet, késői ovu esetén, ami úgy látom, elég sokunknak volt ebben a ciklusban. Ne izguljatok, mert az árt a babának. Legyetek optimisták. Aztán beszámolni, hogy mi lett!:))
3/8 anonim válasza:
Szintén csatlakoznék,mert ebbe a cipőben [link] én is.
Szerintem addig van remény amíg nem jön meg.
5/8 anonim válasza:
Kedves utolsó. Neked meg az az egy napos leesés lehetett a beágyazódás. Holnap már tesztelnék a helyedben, de hangsúlyozom, 10-es érzékenységűvel! A 25-ös még mindig nem biztos, hogy kimutatja.
6/8 A kérdező kommentje:
Én nem vezetek görbét és nem is értek hozzá...csupán aggódom... 3 napos késésnél a reggeli vizeletből csinált tesztnek azért már illene halványan jeleznie,ha baba lenne a dologban...:(
Írjatok,hogy alakult!!! Drukk mindenkinek!:)
2009. nov. 18. 11:12
7/8 anonim válasza:
Szia!Én február első hetében lettem terhes, március 15-én, a születésnapomon lett először 100% pozitív a teszt. Jó sokkal a késés után. SAjnos a baba elhalt a 9. héten, de csodálatos születésnapi ajándék volt
8/8 A kérdező kommentje:
Sajnálom.:(
2009. nov. 18. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!