Ha 6-án volt peteérésem és aznap voltunk együtt, mikor érdemes tesztelnem?
Figyelt kérdés
Én nem vagyok olyan türelmetlen, hogy még a menzesz késése előtt zebrást szeretnék, de a férjem már most nyaggat a teszteléssel, pedig jó esetben is még csak a beágyazódás elején tartunk (ha jól tudom) és 20-a környékén (nem) kéne megjönnie. Méhszáj állapotából lehet következtetni a terhességre? Még mindig fent van és már kemény, zárt, ovulációkor is fent volt, puha és nyílt.2011. febr. 11. 12:13
1/7 anonim válasza:
Szeretkezés után leghamarabb 11-nappal érdemes reggeli vizeletből ez kb. 3 nappal van a nemvárt vérzés elött.
2/7 anonim válasza:
A legbiztosabb eredményt a mensid elmaradása után 3-4 nappal kapsz. Sok teszt nem mutatja ki a nem várt előtt, sőt még van amelyik utána sem csak később.
3/7 anonim válasza:
első v.
nekem a 11. napon kimutatta az X epil teszt.
az nagyon jó.
dm-ben és teszkoban lehet kapni biztosan.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Én is várnék még vele és a férjemet is lenyugtatom. :)
2011. febr. 11. 12:37
5/7 anonim válasza:
HCG a beágyazódástól kezdve kezd termelődni kb. a fogamzás után 7-12 nappal és még kell 1-2 nap, mire kimutatható lesz.
Drukkolok neked!
6/7 anonim válasza:
Talán ez picit segíthet.
7/7 A kérdező kommentje:
Hmmm, akkor valószínűleg ezúttal nem jött össze, mert keményedek "odabent". Majd a következő hónapban, reméljük...
2011. febr. 11. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!