Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív lehet? X-epil teszt...

Pozitív lehet? X-epil teszt fény felé tartva halvány rózsaszín, aránylag jól kivehető második csíkkal. Asztalra letéve, felülnézetből nem látható szinte semmi.

Figyelt kérdés
Felülnézetből is látom a csíkot, de nincs színe.Egy hete késik.
2011. febr. 10. 14:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is volt egy ilyen tesztem X-epil-es. Halványan láttam a második csíkot, ha az ablaknál vagy fényre vittem. De ha letettem az asztalra, akkor már nem láttuk. Nekem sajna nem lett baba, de drukkolok hogy neked az legyen:)

2011. febr. 10. 21:14
 12/14 anonim ***** válasza:
Az X-epil nagyon gáz. Nekem alig látszódott valami rajta, pedig itt van a babó a hasamban.:)
2011. febr. 10. 21:32
 13/14 anonim ***** válasza:
teszteltél? mi lett az eredmény?
2011. febr. 11. 14:39
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon halvány lett a nemvárt napján, rá két napra csináltam a másodikat az is halvány lett de ami érdekes hogy pár nap múlva szinte semmi se látszódott rajtuk,mára már negativnak látszanak.Szóval szerintem csinálj más fajtát is én is csináltam gabrielt ami még ma is látszik.

12hkm

2011. febr. 11. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!