Pozitív lehet? X-epil teszt fény felé tartva halvány rózsaszín, aránylag jól kivehető második csíkkal. Asztalra letéve, felülnézetből nem látható szinte semmi.
Figyelt kérdés
Felülnézetből is látom a csíkot, de nincs színe.Egy hete késik.2011. febr. 10. 14:55
1/14 anonim válasza:
Csinálj még egyet és ha pozítiv gratulálok
2/14 anonim válasza:
Egy hét múlva csinálj egy másikat!
3/14 anonim válasza:
Ha 1 hete késik már, akkor nem ilyennek kéne lenni.
4/14 anonim válasza:
Ismételd meg a tesztet pár nap múlva,és akkor már biztosabbat tudsz.
5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. febr. 10. 15:17
6/14 anonim válasza:
Vegyél más fajta tesztet. Ha egy hetet késik, ki kéne mutatni, főleg ha 10-es erősségű. Én nem is nagyon várnék vele, holnap megcsinálnám.
Sok sikert!
7/14 A kérdező kommentje:
Köszi!Nem is tudnék egy hetet várni!Holnap tesztelek.Bízom benne, hogy késői peteérésem volt és nem csak egy szellemcsíkom van.
2011. febr. 10. 15:34
8/14 anonim válasza:
Mindenképpen írd meg holnap,ha tesztelsz,az eredményt!DRUKK:)
9/14 anonim válasza:
Az x-epil 25-ös, és nekem jóval halványabb volt, mint a többi. Délutániból csináltad? Biztos, hogy akkor volt ovud, mint gondolod?
10/14 A kérdező kommentje:
Reggeli vizeletből csináltam és nem tudom mikor volt ovum, de jan. 20-á voltunk együtt utoljára a párommal.Elvileg már ki kéne mutatnia a tesztnek.Nem bírom már ezt a bizonytalanságot!!!
2011. febr. 10. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!