Már 7napja késik a menzim. A terhességiteszt negatív, viszont a jósteszt mind pozitív (szerda óta minden nap pozitív lett) Mi van velem? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2009. febr. 10. 09:52
1/9 anonim válasza:
cia semmit vagy vársz vagy elmész dokihoz !de nem lehet hogy egy késöi ovulácio lehet a dologban?
ha meg terhes vagy kevés a hcg szinted és ezért negativ a test!
2/9 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszi a választ, lehet bejelentkezek dokihoz, hogy ne húzzam tovább az idegeimet!
2009. febr. 10. 10:25
3/9 anonim válasza:
Szia!Ha 7 napja késik még nem fog az orvos látni semmit.várj még 1 hetet,akkor már többet tud mondani.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, csak a jövőhétre tudok úgyis időpontot kérni.
2009. febr. 10. 11:09
5/9 anonim válasza:
Szia! Ne haragudj, hogy kérdésre kérdezek, de Mi az a jósteszt? Köszönöm.
6/9 A kérdező kommentje:
Szia!
Az ovulációs tesztet használják jóstesztnek.
2009. febr. 10. 11:15
7/9 anonim válasza:
Áhááá ... :) ... köszönöm szépen, szép napot!
8/9 A kérdező kommentje:
Nincsmit. Neked is szép napot!
2009. febr. 10. 11:23
9/9 anonim válasza:
ma reggel negatív :(
több mint 4 hónapja hagytam abba, nekem csak annyi a szokatlan hogy amikor elkezdtem görcsölni minden esetben aznap meg is jött, most meg nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!