Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerda reggel csináltam 1...

Szerda reggel csináltam 1 tesztet, amin nagyon halványan és keskenyebben, de ott van a 2. csík is. Már 11 napot késik a mensim, a melleim duzzattak, a hasam kemény, a höm 37 C fok, néha émlygek. Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
2007. dec. 1. 11:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nagon úgy fest,hogy baba van a pocakban!:)

Nézz még egy tesztet,de szinte biztos.

Üdv. köztünk!:)

Egy 8 hetes kismami

2007. dec. 1. 11:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is baba! Csinálj másik tesztet, és a halvány is csík, ha egyszer ott a hormon! Drukkolok!
2007. dec. 1. 14:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez a keskenyebb (!!) halvány csíkot (ami szinte nem is látszik, de mégis) néha téves eredménynek nézzük. Tapasztalatból mondom, nekem is volt hasonló esetem, amikor a Gabriel tesztnél keskeny csík látszódott. Jól megvizsgáltam és rájöttem, hogy az egy teszthiba! (vagyis inkább nedves lesz a vizelettől és mélyedés van azon az oldalon és csíknak tűnik).

Ami viszont nagyon jó jel: hogy még magas a hőd! Inkább emiatt valószínűsíthető a terhesség (ha nem vagy beteg). Állítólag ha peteérést követően, 18 napot meghaladja az emelkedett hőmérséklet, az már tuti baba! Szóval minden tüneted stimmel (nekem csak a keskenyebb csík szúrta a szemem :)), szerintem babás vagy! Írd meg mi történt!

2007. dec. 1. 16:33
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
csinálj még egy tesztet,az a bizti,de szerintem tuti baba!
2007. dec. 1. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!