Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tanácsos innia egy pasinak...

Mit tanácsos innia egy pasinak hogy elősegítse a spermiumok megtermékenyítőképességét?

Figyelt kérdés
2008. jan. 29. 20:23
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Azt ajánlom kutass egy kicsit az interneten. Egyszer rátaláltam valami gyógynövényre de sajnos már nem emlékszem. Bocsika :(
2008. jan. 29. 23:15
 2/3 anonim ***** válasza:
szia perui maca gyökér kapszula, de lehet már nem kapható. Ha valahol találsz engem is érdekelne hol vetted, mert nekünk is kellene. Köszi Vagy ginseng az is hatásos állítólag, de az elsőnél nincsen jobb.
2008. jan. 30. 09:18
 3/3 anonim ***** válasza:
szia találtam egy helyet vital shop a neve [link] és ott van ez a perui maca tabletta és online meg lehet rendelni, és kb. 4700 Ft.
2008. jan. 30. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!