Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A ciklus.hu szerint holnap...

A ciklus.hu szerint holnap kellene megjönnie. Mikor teszteljek?

Figyelt kérdés

Egy éve vezetem mensimet a ciklus.hu-n, azóta amióta abba hagytam a fogamzásgátló szedését.

Eleinte hol megjött a mesim hol nem. Nyáron szépen beállt a mesim a ciklus.hu mindig eltalálta. Sajna decemberben 2 hét után gyógyszer segytségével jött meg, mivel nem voltam babás. A cilkus.hu szerint holnap kellene megjönnie.

Tüneteim: Cicim egyretöbbször viszket, de nem feszül, mint mesi előtt, inkább fájásnak mondanám amit érzek. az elmúlt egy hétben többször vesztem össze párommal mint korábban bármikor. Ma hirtelen többször "roham szerűen" el fogott a hányinger. egy folytában ennék. folyásom nem sok van az állagara jellemző, hogy nagyon sűrű. Várjak hétvégig vagy holnap már tesztelhetek (Clear Blue teszt már vettem)

Dokim tanácsára megpróbáltam nem görcsösen állni a baba témához, azt mondta, ha tavaszig sem jön össze akor elküld mindenféle vizsgálatra, az alap vizsgálatok szerint mindent rendben talált.

2008. jan. 29. 20:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem holnaphoz egy hétre, ha nem jön meg, csinálhatod a tesztet.
2008. jan. 29. 20:51
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem a teszt a várható menszi napján reggel már kimutatta, hogy babás vagyok. Ha most mégis negatív lesz, próbáld meg 3-4 nap múlva újra, ha addig mégsem jönne meg. Drukkolok! :)

5 hetes kismama

2008. jan. 30. 06:20
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én azt gondolom, bármennyire is nem akarsz görcsös lenni az vagy! Ilyen korán még nem jelentkezik a hányinger, legalább is nem a várandósságtól. Ezek a tünetek csak azért vannak mert várod őket! Persze ez nem azt jelenti hogy nem lehetsz várandós. Tudom azt is milyen nehéz nem görcsösen akarni. Nekem 2,5 évbe telt mire Nóra lányom megérkezett. Persze hogy görcsös az ember hiszen nem lehet hogy tegnap még nagyon akartam, ma már csak kicsit, holnap meg már meg is feledkezek róla. Én azt tanácsolom szerezz minél több ismeretet a várandósságról (könyvek, Internet, stb...) és akkor mindig, vagy legalább is általában el tudod majd dönteni valós dolgokat érzel és kevésbé éled bele magad, mert nagyon a padlóra tudja küldeni az embert amikor mégis megjön! Én a mensi napján már mindig teszteltem, de a másnapján biztosabb az eredmény mert a hormonszint naponta duplázódik.

Majorné Zsuzsa dúla

2008. jan. 30. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!