Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A barátnőm most esett túl egy...

A barátnőm most esett túl egy abortuszon ma 2 hete.17 éves. Lehetséges-e, hogy teherbe esett az előváladéktól?

Figyelt kérdés

A méhszája még nem szűkült vissza teljes mértékben.

A péniszemet nem dugtam be teljesen csak a "makk"-on felül max 2 cm-ert. Mekkora valószínűsége van, hogy teherbe esne?

A választ előre is köszönöm.

2009. febr. 9. 22:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Van rá esély, de kevés. Nem értem én sem a barátnőd, hogy egy abortusz után gumi nélkül mert közösülni?! Pedig nem kellemes érzés egy abortusz sem lelkileg sem pedig testileg, én 3szor voltam kórházban azért, hogy megmaradjon a babóm, ezalatt láttam hogy sok nő csak úgy eldobta magától a babáját.
2009. febr. 9. 22:34
 12/15 anonim ***** válasza:
76%

Nem értelek titeket!Valaki bármit megtenne egy babáért...ti eldobtátok!De ez még nem elég most még butábbak voltatok!Ha terhes remélem tudod,hogy ezt a babát NEM FOGJÁK elvenni,1.hogy mégcsak 17 éves,2. ha az életben még gyereket akar akkor.....lehetne ennyi eszetek!!!!!

úgy tudom 2 abortusz között mindenképpen el kell telnie egy bizonyos időnek, a szex kérdésével meg még kb.3HÓNAPIG mégcsak foglalkozni sem lett volna szabad,nemhogy 2 héttel.....

Csak sajnálni tudlak a tudatlanságotokért.....

2009. febr. 9. 23:08
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Először hogy esett tehetre a barátnőd? Szintén a megszakításossal??? Csak mert akkor nem esett le, hogy talán most is könnyen becsúszhat?

Ha neked lett volna abortuszod, akkor tuti nem szeretnél szexelni egy ideig!

Bár a barátnődet sem értem. 17 évesen már fel kellene fognia, hogy életekkel játszik.

Tudod, hogy a picurka magzatnak már akár 6-7 hetesen is doboghat a pici szive???

Más azért szenved, hogy babája lehessen, ti pedig nem vagytok képesek gumit húzni vagy minimum tabit iratni.

Ez a baj azzal, ha fitalon szexeletek! Nem tudtok felelőséggel gondolkodni! Bár én 17 voltam az elő alkalomkor, de a barátommal 100%-osan tisztában voltunk azzal a fogalommal, hogy védekezés!

2009. febr. 9. 23:24
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom de súlyos emberek vagytok!!!

Emberélettel játszotok!!!

Megint abortuszra akar menni a kedves barátnőd??

Nem hiszem el a minap néztem meg egy abortuszt hát borzalmas volt!!

Bőgtem mint egy taknyos kölyök!!

Igen leeht terhes!!

Szedjen tablettát!!!!!De sürgősen!!

üdv egy 5 és fél hós babuci anyukája

2009. febr. 10. 00:01
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én pont így lettem terhes! Úgyhogy az esély minimum 50%!
2009. febr. 10. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!