A barátnőm most esett túl egy abortuszon ma 2 hete.17 éves. Lehetséges-e, hogy teherbe esett az előváladéktól?
A méhszája még nem szűkült vissza teljes mértékben.
A péniszemet nem dugtam be teljesen csak a "makk"-on felül max 2 cm-ert. Mekkora valószínűsége van, hogy teherbe esne?
A választ előre is köszönöm.
Nem értelek titeket!Valaki bármit megtenne egy babáért...ti eldobtátok!De ez még nem elég most még butábbak voltatok!Ha terhes remélem tudod,hogy ezt a babát NEM FOGJÁK elvenni,1.hogy mégcsak 17 éves,2. ha az életben még gyereket akar akkor.....lehetne ennyi eszetek!!!!!
úgy tudom 2 abortusz között mindenképpen el kell telnie egy bizonyos időnek, a szex kérdésével meg még kb.3HÓNAPIG mégcsak foglalkozni sem lett volna szabad,nemhogy 2 héttel.....
Csak sajnálni tudlak a tudatlanságotokért.....
Először hogy esett tehetre a barátnőd? Szintén a megszakításossal??? Csak mert akkor nem esett le, hogy talán most is könnyen becsúszhat?
Ha neked lett volna abortuszod, akkor tuti nem szeretnél szexelni egy ideig!
Bár a barátnődet sem értem. 17 évesen már fel kellene fognia, hogy életekkel játszik.
Tudod, hogy a picurka magzatnak már akár 6-7 hetesen is doboghat a pici szive???
Más azért szenved, hogy babája lehessen, ti pedig nem vagytok képesek gumit húzni vagy minimum tabit iratni.
Ez a baj azzal, ha fitalon szexeletek! Nem tudtok felelőséggel gondolkodni! Bár én 17 voltam az elő alkalomkor, de a barátommal 100%-osan tisztában voltunk azzal a fogalommal, hogy védekezés!
Jézusom de súlyos emberek vagytok!!!
Emberélettel játszotok!!!
Megint abortuszra akar menni a kedves barátnőd??
Nem hiszem el a minap néztem meg egy abortuszt hát borzalmas volt!!
Bőgtem mint egy taknyos kölyök!!
Igen leeht terhes!!
Szedjen tablettát!!!!!De sürgősen!!
üdv egy 5 és fél hós babuci anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!