A barátnőm most esett túl egy abortuszon ma 2 hete.17 éves. Lehetséges-e, hogy teherbe esett az előváladéktól?
Figyelt kérdés
A méhszája még nem szűkült vissza teljes mértékben.
A péniszemet nem dugtam be teljesen csak a "makk"-on felül max 2 cm-ert. Mekkora valószínűsége van, hogy teherbe esne?
A választ előre is köszönöm.
2009. febr. 9. 22:12
1/15 anonim válasza:
ha vigyáznátok nem kéne ettől félni
2/15 A kérdező kommentje:
de mégis mennyi a valószínűsége? nagy rá az esély? vagy inkább csekély
2009. febr. 9. 22:17
3/15 anonim válasza:
istenem...az agyatok "csekély". de egyébként van rá esély, hogy teherbe esett, ha már egyszer beleestetek ebbe a hibába miért nem vagy képes egy gumit húzni magadra??? a barátnődnek ez egy életre szóló trauma marad, egyébként pedig megöltetek egy pici embert. Csak gratulálni tudok.
4/15 anonim válasza:
Figyi, abortusz után felfrissül a méhnyálkahártya, ha ráadásra mostanában tart a csajszi a ciklus közepén, én 75%-ot mondok. Nagyon remélem, eléggé beparáztattalak! Nem vagytok normálisak az tuti, ez viszont 100%!!!
5/15 anonim válasza:
Vigyáznotok kéne jobban mert ettől bizony terhes lehet.Valami hatásosabb védekezést próbáljatok ki.Csak azért írom mert az ismerősöm így lett terhes.
6/15 anonim válasza:
szia! Igaz, hogy kicsi rà az esély, de teherbe eshet.
7/15 anonim válasza:
Abortusz után ő még engedi, hogy gumi nélkül közösüljetek? Na ne.. ez súlyos...
8/15 anonim válasza:
Már bocsánat, de ti tényleg ennyire hülyék vagytok? A drága barátnődnek nem mondta az orvos, hogy minimum 2-3 hétig tartózkodjon a szextől? Nem is csak a terhesség miatt, hanem a fertőzés miatt!!!!! Főleg ha a méhszáj még nyitva van!! Hát ennyi eszetek sincs?? Te pedig nem tudod kivárni még azt a pár napot? Nehogy már ne bírd ki!!!! Most bezzeg be vagytok tojva, de gondolkodni is kellene néha!! Ne vedd zokon amit írtam, de ez marha nagy felelőtlenség részetekről!!
9/15 anonim válasza:
Most volt abortuszon, de ez nem volt eleg???????
Ti nem vagytok normalisak!!!!
Kulonben az orvos nem irt fel azonnal fogamzasgatlo tablettat a baratnodnek, hogy nehogy megint terhes legyen????
Azonnal irassatok fel fogamzasgatlot, es amig nem kezdi el szedni, addig pedig ne szexeljetek!
Abortusz utan kb. 4-6 hetig nem szabad am szexelni, ezt sem mondta az orvos?
Kulonben eleg jol alltok anyagilag, de agyilag kevesbe!
Addig jar abortuszra a baratnod, mig a vegen nem lehet majd soha babaja!
Felelotlen, butak vagytok.
10/15 anonim válasza:
ja igen, az elobb elfelejtettem: (22.21 es vagyok), hogy nemcsak hogy van esélye - mégha kicsi is- egy ujabb terhességnek, abortusz utàn két héttel igen kockàzatos egyutt lenni, a kulonbozo fertozések miatt, a nyakcsatorna nagyon-nagyon konnyen felfertozodhet ( szulés utàn is min. 6 hét kell hogy rendbe jojjenek a dolgok a noknél), és egy ilyen fertozés igen ronda dolgokat csinàlhat akàr a pàrod méhével is, hisz "szabad utat" kanak a korokozok. én inkàbb emiatt aggodnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!