Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap kellett volna megjönnie...

Tegnap kellett volna megjönnie, de nem jött eddig. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Tegnap kellett volna megjönnie. Általában reggel szokott. Megvonásos vérzés, mert gyógyszert szedek. Nem maradt ki szem, de egy napig hasmenésem volt, a ciklus második felében, de nem a gyógyszer bevételét követő 4-6 órában.

A mellem szét akar szakadni, nagyon feszül (máskor is szokott, de nem ennyire). A hasam fájdogál, mint ha megjönne, de nem jön. Száraz vagyok, kevés, fehér színű folyásom van. Mit gondoltok, ha nem jön meg, mikor teszteljek, hogy mi a helyzet? Tudom, hogy elképzelhető a hasmenés miatt a terhesség,főleg, hogy a párommal rendszeresen együtt voltunk, de még a következő levél megkezdése előtt tudnom kell, hogy van-e valami, mert akkor nem kezdhetem el a következőt, ugye? Mit gondoltok?

2011. febr. 7. 17:45
 1/3 anonim ***** válasza:
ha nem jön meg, az újabb levél megkezdése előtti napon tesztelnék. Elég kevés esélyed van a terhességre, de hát ki tudja...
2011. febr. 7. 17:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, elég kevés, de persze ilyesmiről is olvasgat az ember lánya, és elgondolkodtam. A megvonásos vérzést befolyásolhatják érzelmi dolgok? vagy csak a normál mensit?
2011. febr. 7. 17:52
 3/3 VirtualAngel válasza:

2 hét kell, hogy a terhességi teszt bármit is ki tudjon mutatni. Ha nem telt le a 2 hét, amúgy se tudsz mást csinálni, mint várni.

Lehet, hogy csak 1-2 napot csúszik miatta. Bár tabi ált. megbízható ilyen téren.=/

Nőgyógyász lehet többet tudna mondani.

2011. febr. 7. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!