Miért fáj még mindig a mellem? Lehet méhen kívül elvetéltem?
Két dolog lehet (ha jól értem amit írsz mert elég kusza).
Egyrészt,lehet hogy valóban terhes vagy,csak amikor mentél a doki még nem látott semmit (bár azért egy gyakorlott orvosnak nem kell még petezsákot se látni,mert már a nyálkahártya vastagságából látja ha van valami).
A másik eset,hoyg nem vagy terhes,és valóban a mensid rendetlenkedik,akkor pedig be kell hoyg állítsa.
nem értem,hogy hogy jön ide a "méhen kívüli" dolog és a "vetélés",mert ha méhen kívül vagy terhes azt főleg látnia kellett volna a dokinak és ráadásul az már mostanra nagyon fájna. Ha pedig elvetéltél volna,akkor véreztél volna,tehát kvázi megjött volna.
csinálj egy másik, harmadikfajta tesztet és ha az pozitív akkor terhes vagy.
de szerintem te terhes vagy csak a doki nem látta, olyan meg nagyon sok volt már itt hogy visszament és már dobogott a pici szíve, stb....
ne add fel!
2 kisfiú anyuja
ha tesztelsz írdd meg.
A méhen kívülit azért írtam, mert az elmúlt egy hónapban megvoltak a klasszikus terhességi tünetek (reggeli rosszullét, irtózás a szagoktól, valamint az orvost elég fiatal és esetleg nem láthatta (gyakorlat híján?). Tegnap kellett volna megjönnie, de semmi, pedig elég rendesen (nagyon) görcsölök.
Eddig azzal nyugtattam magam, hogy tünetek pszichések. Viszont két napja a mellem is rettentően fáj, és majd meg zavarodok ha bármi hozzá ér.
Figyelj, a méhen kívülivel ne stresszeld magad!!
Szerintem inkább arról lehet akkor szó,hoyg terhes vagy,és nem volt gyakorlott a doktor,hogy lássa az egyéb tünetekből (pl nyálkahártya vastagság)
Én első körben csinálnék reggel egy megbízható tesztet,aztán akármit mutat kérnék új időpontot orvoshoz.
Minden jót kívánok.
Első válaszoló voltam.
Szoval,egy teszt pozi masik negativ.
hormonszint mit takar?mit nezet a dokid?
ha ket honapja kesik akkor mar reg latszani kellene valaminek ha terhes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!