Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sikerült-e valakinek úgy a...

Sikerült-e valakinek úgy a terhesség hogy nem pont félidőben voltak együtt?

Figyelt kérdés

Légyszi mondjátok meg hogy hány naposak a ciklusaitok és hanyadik napon sikerült!:)

Előre is köszi

2011. febr. 7. 09:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Barátnőm férje külföldön dolgozott. Abban a hónapban mensi előtt néhány nappal volt itthon. Naná, hogy egymásnak estek. Lett is belőle jó kis extra peteérés. Kétpetéjű ikreik születtek.
2011. febr. 10. 06:51
 12/12 kisnita ***** válasza:
Szerintem nekem sem félidőben jött össze. Előtte hónapokig próbálkoztunk, számolgattunk, totóztunk, hogy kb mikor kell akciózni, hogy legyen baba, de minél jobban bele éltük magunkat annál elkeserítőbb volt mikor megjöttem. :S Ez így ment hónapokig utána beleuntunk és úgy döntöttünk, hogy a sorsra bízzuk, fiatalok vagyunk, még 10 év múlva is esedékes lenne az első baba, semmiről nem vagyunk lekésve. Mindenféle egyéb fontos dologba belekezdtünk mikor tök hirtelen bekövetkezett a várt váratlan. Ciki, hogy én észre se vettem, a párom kezdte el mondogatni, hogy szerinte terhes vagyok. Nem akartam tesztet csinálni mert féltem, hogy megint negatív lesz. Pár napig civódtunk, hogy mi legyen és végül csak megcsináltam azt a tesztet, egyből erős pozitív lett. De hogy mikor fogant...? Valószínű nem félidőben mert össze-vissza vérezgettem volt, hogy 1,5-2 hónapig semmi, utána egy hónapban 2x is, aztán megint egy pár hónapos szünet. Ha jó időszakom volt, akkor 40 naposak voltak a ciklusaim, de nagyon ritkán sikerült 28 napra is megjönnöm. Mindegy végül is átírták a szülésidőpontomat többször is, de egyik sem jött be, tök más napon született meg :) Az én kisfiam nagyon önálló, senkire nem hallgatott a fogantatáskor, a szüléskor és most is nehéz kordában tartani, igazi kis oroszlán :)
2011. febr. 10. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!