Tüszörepesztő injekcioval nagyobb esély van a babára? Kinek sikerült vele?
Szia!Én anno Clostylt szedtem elsőre(nem lett érett tüsző),másodjára Closty+Prednisolont (vetélés lett a vége),harmadjára szintén(1 tüsző érett meg,de nem lettem terhes),negyedjére pedig Puregon injekciót,ekkor sikerültek a fiúk.Emellett kaptam Pregnyl tüszörepesztőt,és Utrogestant kellett minden alkalommal szednem hüvelyi úton.Előszedtem a stimulációs lapjaimat a kedvedért,nekem így zajlott:
Ciklus 3-7 ig Closty,
uh ciklus 12. napján
tüszőrepi 15. napon,
akció 16,17. napon
18. naptól pedig utrogestan végig
Ez volt az általános.
Tehát:
ha megkapod a tüszőrepit 14. napon,akkor másnap már akciózzatok.A te helyzeted más,mivel ciszát kell repesztenetek.Ez ügyben csak találgatni tudok,legjobb lenne az orvost felhívnod és tőle megkérdezni h mikor menj.De ezt már írtam.Én a helyedben a 18. napon mennék,mert így látni hogy megrepedt e a ciszta,ő felírja a Duphastont,aznap váltsd ki és rögtön vedd is be,nincs késő rá.Mennyi szokott lenni a méhnykh.-d?Mert nekem vékony volt,6 mm,ezért volt a vetélés,és ezért kellett a Puregon is,és nem segített a sárgatesthormon sem.Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!