Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tüszörepesztő injekcioval...

Tüszörepesztő injekcioval nagyobb esély van a babára? Kinek sikerült vele?

Figyelt kérdés
Csütörtökön kapom meg a tüszörepesztö szurit,clostit szedek.Kinek mi a tapasztalata vele?Köszönöm szépen!
2011. febr. 7. 09:51
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
irtad hogy ezeken mentél keresztül..leirod hogy miket szedtél?Köszi
2011. febr. 8. 14:21
 12/16 anonim ***** válasza:

Szia!Én anno Clostylt szedtem elsőre(nem lett érett tüsző),másodjára Closty+Prednisolont (vetélés lett a vége),harmadjára szintén(1 tüsző érett meg,de nem lettem terhes),negyedjére pedig Puregon injekciót,ekkor sikerültek a fiúk.Emellett kaptam Pregnyl tüszörepesztőt,és Utrogestant kellett minden alkalommal szednem hüvelyi úton.Előszedtem a stimulációs lapjaimat a kedvedért,nekem így zajlott:

Ciklus 3-7 ig Closty,

uh ciklus 12. napján

tüszőrepi 15. napon,

akció 16,17. napon

18. naptól pedig utrogestan végig

Ez volt az általános.

Tehát:

ha megkapod a tüszőrepit 14. napon,akkor másnap már akciózzatok.A te helyzeted más,mivel ciszát kell repesztenetek.Ez ügyben csak találgatni tudok,legjobb lenne az orvost felhívnod és tőle megkérdezni h mikor menj.De ezt már írtam.Én a helyedben a 18. napon mennék,mert így látni hogy megrepedt e a ciszta,ő felírja a Duphastont,aznap váltsd ki és rögtön vedd is be,nincs késő rá.Mennyi szokott lenni a méhnykh.-d?Mert nekem vékony volt,6 mm,ezért volt a vetélés,és ezért kellett a Puregon is,és nem segített a sárgatesthormon sem.Remélem tudtam segíteni.

2011. febr. 8. 20:36
 13/16 A kérdező kommentje:
Szia!Köszi.Holnap a 14-dik ciklusnapomon megkapom a tüszörepi injekciot és ha már aznap este sexelünk meg másnap is az jo ugye?Pár napot kihagytunk.Mikor reped meg biztosan?És érezni fogom?Nem tudom mennyi a méhnyh-ám,majd most megnézi a doki.Köszi
2011. febr. 9. 12:08
 14/16 A kérdező kommentje:
Jaj és nagyon sajnálom hogy nem maradt meg a Baba:(hány hetes voltál?Én 12 hetes voltam mikor megállt a picike szivecskéje:((((
2011. febr. 9. 12:09
 15/16 anonim ***** válasza:
Az jó,igen.Mi is úgy csináltuk.Én éreztem a repedést,kellemetlen feszülő,fájdalmas érzés volt.De legalább tudtam h jó úton járok,így örültem ennek is.Én rögtön az elején vérezni kezdtem,4 hetesen.Sajnálom a te picidet én is,12 hetesen még rosszabb elveszíteni egy babát.Írj majd h mi volt a dokinál,sok sikert!
2011. febr. 9. 12:33
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm,aranyos vagy.majd hétfőn irok.Szia!
2011. febr. 9. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!