Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Február 10. -én kellene...

Február 10. -én kellene megbetegednem amit nem várok szeretnék kisbabát. Már volt többször hányingerem meg olyan érzésem hogy megakarok betegedni mint ma reggel is meg néha ég a gyomrom. Holnap csinálok tezstet az korai lenne vagy várjak még? Meddig?

Figyelt kérdés
Csináljak tesztet?
2011. febr. 6. 21:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
itt Szimi, hát majd szombaton vagy vas tesztelek, már nem sok van addig, már csak 3 kell aludni. nekem ma elkezdtek égni a melleim. feszül a pocak, nyilalgat néha, de már nem fáj, szoktam néha érezni én is h megjönne, de valahogy úgy érzem h nem fog bízok és reménykedek, ugyan ezt kívánom neked is, egy jó nagy második csíkot a teszten majd.jelentkezem bármi fejleménnyel.jó éjt
2011. febr. 8. 23:07
 12/15 A kérdező kommentje:
A tezst negativ lett és megis betegedtem ennyit erről nagyon szomorú vagyok.
2011. febr. 10. 09:57
 13/15 anonim ***** válasza:
szia hát nagyon sajnálom tiszta szívemből, de pár nap és újból(pé-kor) nekiláthattok az új hónapnak. én teszteltem most este és ilyen lett [link] remélem ott is marad:D
2011. febr. 10. 22:45
 14/15 A kérdező kommentje:
Szimi Gratulálok
2011. febr. 11. 14:44
 15/15 anonim ***** válasza:
köszönöm szépen te meg ne keseredj el. tudom milyen fel a fejjel.
2011. febr. 12. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!