Ma voltam kivizsgáláson, és a dokim vérvételre küldött, mert megvastagodott méhnyálkahártyát látott. Ha valóban terhes lennék ilyenkor már nem kellenne valamivel többet látni?
Az nem biztos, hogy Ő tévedett.
Nekem sem látott semmit dec 18-án, ezért én is a vérvételen kötöttem ki, pedig én is 6 hetes voltam. Jan 5-én (kb. 2 hét múlva) már látott mindent, még szívhangja is volt a babámnak...
Kitartás...
13 hetes kismami
Azért hajrá!
Az orvosok sem istenek és tévedhetnek! A vérvétel nagy valószínűséggel ki fogja mutatni, hogy mi a helyzet.
Szia,
Ha nagyon szupi az uh, akkor is van esély arra, hogy egy 1cm-nél kisebb babát+petezsákot észrevegyen(4mm-1cmig bármekkora lehet), el tud bújni.
Holnapig bírd ki:)
Szia!
A doki mondta hány mm a nyálkahártya vastagsága?Csak azért kérdezem mert velem is ez volt,hogy megjött és mensi alatt nem görcsöltem de nekem 6napig tartott de akkor is össze vissza.És ha terhes lennék akkor én is az elözö mensinél eshetem teherbe ha az vagyok!Gratulálok neked!6Hetes már uh-on kell látnia már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!