Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy nagyon jó nőgyógyászt...

Egy nagyon jó nőgyógyászt keresek. Minden érdekel.8 éve nem esek teherbe, pedig már mindent próbáltunk. Nagyon vágyunk már egy kis babára. Pesten kellene a Dr. Vki jár ilyen cipőben, mint én?

Figyelt kérdés
2011. febr. 6. 16:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hallottál már az inzulinrezisztenciáról és az ennek következtében megjelenő PCO szindrómáról? végeztettél már terheléses vércukor ill. inzulinszint mérést? nagyon sok nő emiatt a betegség miatt nem tud teherbe esni...
2011. febr. 6. 16:35
 2/12 anonim ***** válasza:

előző vagyok, bocs h belekotyogok, egyáltalán nem ezt kérdezted, de könnyen lehet, hogy pajzsmirigy betegséged van, ami hatással lehet a hormonháztartásodra és összességében a termékenységedre. (velem ez történt, azért vagyok ennyire 'elszánt', hogy meggyőzzelek...)

[link]

2011. febr. 6. 16:39
 3/12 sz12 válasza:
Dr.Páczai Anita Éva [link]
2011. febr. 6. 16:40
 4/12 A kérdező kommentje:
A cukromat mérték már,vagyis vért vettek.Jó volt.Az inzulinr-ról nem hallottam.Hol csinálják,és hogy csinálják?
2011. febr. 6. 16:40
 5/12 anonim válasza:
Dr. Hamvasi Ferenc!!!! keress rá google-ban, az elmond mindent helyettem. Sok sikert!
2011. febr. 6. 16:41
 6/12 A kérdező kommentje:
Rendben van a pajzsmirigy is.Ezért nem tudom,hogy hova kéne még fordulnom.Én is Éva vagyok.
2011. febr. 6. 16:43
 7/12 anonim ***** válasza:

[link]

itt állítólag mindenki jó..!!

2011. febr. 6. 18:11
 8/12 anonim ***** válasza:
www.timmermann.hu
2011. febr. 6. 20:29
 9/12 anonim ***** válasza:
Ugyan nem Pest,de közel van.Állítólag nagyon jó meddőségi kérdéskörben. [link]
2011. febr. 7. 00:56
 10/12 anonim ***** válasza:

Budai Meddőségi Centrum

4 év próbálkozás után jelentkeztünk ide, és elsőre sikerült a lombik.

Itt ingyenesek a konzultációk, a vizsgálatok, "csak" a gyógyszerekért kell fizetni majd, vagyis a stimunál a szurikért. nekem petevezetékkel kapcsolatos problémáim voltak, így megúsztam 150e körüli összeggel. Ajánlom nagyon, recepción kedvesek, dokik kicsit el vannak havazva, de a Kaáliba is ez van (ott is voltunk) csak ott fizetsz mindenért és ugyanazt kapod.

Érdemes lépned, és kizárólag Meddőségi centrumokban gondolkozz. Ott majd kérhetsz inzulinrezisztenciára is vizgyálatot!

Sok sikert!

2011. febr. 7. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!