Egy nagyon jó nőgyógyászt keresek. Minden érdekel.8 éve nem esek teherbe, pedig már mindent próbáltunk. Nagyon vágyunk már egy kis babára. Pesten kellene a Dr. Vki jár ilyen cipőben, mint én?
előző vagyok, bocs h belekotyogok, egyáltalán nem ezt kérdezted, de könnyen lehet, hogy pajzsmirigy betegséged van, ami hatással lehet a hormonháztartásodra és összességében a termékenységedre. (velem ez történt, azért vagyok ennyire 'elszánt', hogy meggyőzzelek...)
itt állítólag mindenki jó..!!
Budai Meddőségi Centrum
4 év próbálkozás után jelentkeztünk ide, és elsőre sikerült a lombik.
Itt ingyenesek a konzultációk, a vizsgálatok, "csak" a gyógyszerekért kell fizetni majd, vagyis a stimunál a szurikért. nekem petevezetékkel kapcsolatos problémáim voltak, így megúsztam 150e körüli összeggel. Ajánlom nagyon, recepción kedvesek, dokik kicsit el vannak havazva, de a Kaáliba is ez van (ott is voltunk) csak ott fizetsz mindenért és ugyanazt kapod.
Érdemes lépned, és kizárólag Meddőségi centrumokban gondolkozz. Ott majd kérhetsz inzulinrezisztenciára is vizgyálatot!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!