Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok, kinek hányadik...

Lombikosok, kinek hányadik beültetés volt sikeres?

Figyelt kérdés
Első transzfer alőtt állunk...Nagyon bizakodok,hogy sikerül elsőre...Bal petevezetőm van elzáródva,elvileg más gondunk nincs.Tud valaki biztatni jó tapasztalattal?
2011. febr. 5. 17:46
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Köszi,én is drukkolok :))
2011. febr. 6. 08:07
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok, és én is a Kaáliba járok. Nekem 5 inszeminációm volt előtte. Aztán tavaly márciusban volt az első lombikom, júniusban a fagyasztott beültetésem. Mivel egyszer sem tapadt meg, nagyon elkeseredtem és feladtam egy időre. Most viszont újra feltöltődtem és ismét kedvet kaptam hozzá. Február második felében lesz a beavatkozás. Már szúrom magam és nagyon pozitívan állok az egészhez. :)
2011. febr. 6. 09:04
 23/30 A kérdező kommentje:

Kívánom,hogy most sikerüljön!

Én elég pesszimistán tudok gondolkodni,de most elhatároztam,hogy sikerülni fog....

Tavaly áprilisban volt az utolsó (3.) inszem. Én akkor sokalltam be.....ősszel gondoltam úgy,hogy újra belevágok,de intézetváltással...A Kaáliban nagyon bízok!!! A Bodnár Dr. nagyon szimpatikus,mi hozzá járunk Debrecenben!

2011. febr. 6. 09:25
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 2 méhenkívüli terhesség miatt, nincs már meg egyik petevezetékem se ,ezért van szükség lombikra.

Most tudtam meg a 2. beültetés sem sikerült. :(

Na, de majd a harmadik......

Az ismerősömnek a 4. beülti sikerült, és most születtek meg az ikrek!

2011. febr. 6. 09:44
 25/30 A kérdező kommentje:

Sajnálom.... :(

A 3.-nak SIKERÜLNIE KELL!!!!

Mindenkinek drukkolok!!!!!

2011. febr. 6. 09:46
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Mind két petevezetékem el van záródva!Másodikra sikerült! kettőt ültettek vissza most 10 hónapos a kisfiam!
2011. febr. 6. 18:15
 27/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm,és sok örömet a babócához :)
2011. febr. 6. 18:38
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sajnos 5 inszem és 1 lombik nem sikerült. Viszont a lombik után fél évvel spontán összejött - nem terveztük, nem számítottunk rá :) Mondhatni nem görcsöltem rajta (de utálom ezt a kifejezést :) ) Sok sikert és kitartást nektek!!!
2011. febr. 7. 12:01
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem két lombikom volt. Az első nem sikerült. A második sikerült, de sajnos az 5. héten elhalt a baba. Most készülünk a harmadikra. Sok sikert mindenkinek!
2011. febr. 7. 15:40
 30/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2011. febr. 7. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!