Lombikosok, kinek hányadik beültetés volt sikeres?
Figyelt kérdés
Első transzfer alőtt állunk...Nagyon bizakodok,hogy sikerül elsőre...Bal petevezetőm van elzáródva,elvileg más gondunk nincs.Tud valaki biztatni jó tapasztalattal?2011. febr. 5. 17:46
11/30 anonim válasza:
Nálunk a férjemnél volt. 3 ICSI beültetésem volt, az elsőnél elhalt a baba, a 2. és 3. beültetésből van egy-egy lányom.
Sok sikert kívánok Neked!
12/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,és gratulálok a gyerekekhez!
2011. febr. 5. 20:54
14/30 anonim válasza:
Ismerősöméknek 6 sikertelen inszem után az első lombik sikerült. :)
Nem tudom, hogy hány petesejtet ültettek be, de most 7 hónapos terhes 1 babaával. :)
15/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Én 3 inszemináción vagyok túl,és egy intézetváltáson...(a Forgács Inézetet hagytuk ott,most a Kaáliba járunk).
2011. febr. 5. 22:13
16/30 anonim válasza:
Szia!
Mind két petvezetékem el van záródva,nálunk ezért volt lombik.Egy embriót kaptam vissza,mert sajna 1 petesejtet tudtak csak leszívni és elsőre sikerült!
Holnap lesz 9 hónapos a kislányom!
Nincs lehetetlen!
Sikerülni fog,szorítok!
17/30 anonim válasza:
Kettő nem sikerült, most készülünk a fagyasztott beültire. Remélem neked elsőre összejön!
18/30 anonim válasza:
Mindkét petevezetéket eltávolították, így lombik, és elsőre sikerült!!! Hinni kell benne, és sokat pihenni! Drukkolok!
19/30 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM :)))))
Olyan jó,hogy ilyen bíztató válaszokat írtok :)))
2011. febr. 5. 22:36
20/30 anonim válasza:
szia! 2.lombik sikerült, egyetlen leszívott és beültetett embrióból! Igaz sajnos méhenkívüli lettem és eltávolították a petevezetőmet is. Utána a 3.nem sikerült, na de majd most a negyedik:) csak pozitívan!drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!