Ha nincs tojásfehérjés nyákom, akkor nem eshetek teherbe? Van olyan hónap, hogy van, de mostanában nem vettem észre.
Úgy tudom ezen keresztül tudnak feljutni a spermák a méhnyakon. Ha nincs nyákom, akkor nem jutnak fel, nem?
Vagy a krémes fehér folyás is jó?
Mi termeli ezt a nyákot?
Én is így voltam mint te, és abban a hónapban amikor teljesen száraz voltam szinte estem teherbe.
39 hetes kismama
Köszönöm a biztatást, csak elgondolkoztam, mert azt olvastam, hogy a spermium ezáltal juthat fel. Krémes kevés folyásom volt múlt hónapban is.
Ovulációs tesztet használok, együtt voltunk a pozitív és a negatív napján is (ekkor is volt krémes folyás), nem lett baba. Ezért gondoltam, hogy lehet valami abban, amit olvastam erről a nyákról. Persze ezer más oka is lehet...
Ez nem kizáró ok! Sajnos az esélyek rontanak igazán a dolgon. És a sperma minősége! Hosszú ideig éljenek, kitartóan másszanak felfelé, és maradjanak is lesben... Ezen múlik több, - szerintem.
Amikor szex közben benedvesedsz, az is elég a katonáknak, nem kell nekik a tojásfehérje. :)
Amikor nem volt semmi nyálkám, még krémes sem, nem szurkált a petefészkem, akkor sikerült a baba! Pedig váltig állítottam, hogy abban a hónapban még PÉ-em sem volt. :))
9 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!