Closti mellékhatásai mikor jelentkezhetnek? Milyenek a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Ma kezdtem el szedni és úgy láttam a tájékoztatón, hogy elég sok mellékhatása lehet.2009. febr. 9. 07:50
1/3 anonim válasza:
Szia!
Nekem hasszurkáláson és álmosságon kívül nem okozott más mellékhatást. De minden szervezet másképp reagál rá, de a lényeg a siker, 30 hetes pocakos vagyok :-D
Ne aggódj! Kitartást és sok sikert, bármiért is szeded.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Én már 3 hónapja szedem, és nekem szörnyű hisztijeim, meg síró görcseim vannak tőle!
Szörnyű érzelmes lettem tőle!
Olyannyira, h tegnap előtt, majdnem ráment a kapcsolatom!:(
Ha újra kezdhetném, vagy tudnám, h ez lesz, nem szedném....
3/3 anonim válasza:
Nálam a mellékhatások szörnyű evési rohamokban törtek ki (híztam is tőle 6 kiló, egyébként nem vagyok hízásra hajlamos) és szürke ökörnyálszerű szálakat láttam a szemmel. Closti ellenére sem estem teherbe. El is vagyok keseredve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!