Kinek mennyi idő után állt vissza a ciklusa a fogi abbahagyása után? És utána mennyi idő múlva lett terhes? Én 4 évig szedtem, utána következő 2 hónapban megjött 30 illetve 33 napra, de azóta semmi. Ez már a 45. nap. Terhes biztos nem vagyok.
Figyelt kérdés
2009. febr. 9. 06:45
1/7 anonim válasza:
Szia!Ez egyenfuggo.Nekem pl. 2,5 ev mulva allt helyre a mensesem es ra egy evre lettem terhes.En 5 evig szedtem a fogamzasgatlot.
2/7 anonim válasza:
Szia.Én 3honapig logestet szedtem,majd abba hagytam,mert rájöttünk,babát szeretnénk,ma 48-ik napja késik,a tesztem még negativ,ez elöfordulhat néha terhesség esetén is,de ettöl függetlenül minden jel biztato,jövöhéten megyek uh-ra....
3/7 anonim válasza:
én is 5 évig szedtem,de nekem kb. 3. hónaptól kezdve helyreállt
4/7 anonim válasza:
Én kb.5 évig szedtem és amikor abbahagytam éppen menstruáltam... a következő már nem jött meg!
11 hetes kismami
5/7 anonim válasza:
Én 8 hónapig szedtem, 11 hónapig nem menstruáltam. A 12. hónapban megjött, a 13.-ban pedig a baba jött. :)
9 hetes kismama
6/7 anonim válasza:
utolso valaszolo,milyen tablettát szedtél és mi célbol?Légyszives válaszolj.
7/7 anonim válasza:
Yasminelle-t szedtem, a valódi célja miatt, - még nem akartunk babát akkor. Csak 2008. januártól terveztük. Senki nem mondta, hogy így járhatok, akkor el sem kezdtem volna.
Pedig ez egy nagyon alacsony hormontartalmú fogigátló, mikor elkezdtem, csak 1 éve (se) volt a piacon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!