3 napja hőmérőzök. tegnapelőtt és tegnap 36. 5 fok volt, most pedig 37 fok. ez mit jelent? ha fenn marad a hőm jelentheti szt hogy babás vagyok? február elején (nem)kellene megjönnie. egy pár napja hasszurkát érzek.
Figyelt kérdés
2008. jan. 29. 11:02
1/2 anonim válasza:
Szia! A menstruáció első napjától érdemes végezni a hőmérözést. Az első kb 14 napon a hő 37 alatti, peteérés után 37-37,5 közötti. Ha nem jön meg és a hőmérsékleted nem esik le akkor az már jelentheti a terhességet. Ált. 24-48 órával a mensi elött szokott leesni a hőmérséklet 1-2 tizedet.
2/2 anonim válasza:
szióó! :) nem szeretnék hiú reményeket kelteni , de én mikor hőmérőztem , akkor szépen lassan kúszott felfelé a reggeli hőmérsékletem. :) azt hogy mikor van az akciózós 96 óra, a ciklusodból nagyjából tudni lehet, úgy a 14-15-dik nap tájékán és tessék tutira menni! :))) használjátok ki azt a 96 órát!!! :))) mi nagyon élveztük, még viccelődtünk is, hogy tutira megyünk :))) és a következő napokban a hőmérséklet fenn is maradt egészen a ciklus végéig 37 fölött, aztán mostanra pedig már 19 hetes vagyok már :). úgyhogy nagyon szurkolok neked! babára föl! :)
u.i.: és ne szomorodj el ha nem sikerül éppen most, mindennek megvan a maga ideje, sikerülni fog az meglásd :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!