Milyen érzés, mikor beágyazódik a baba?
Nekem az előző terhességemnél a beágyazódás környékén, egyik percről a másikra rettenetesen fúrcsán érzékeny volt a mellbimbóm. 3-4 napig tartott. Nem agyaltam rajta hogy mitől lehet, mert abba a hónapba nem gondoltam hogy terhes leszek, de menzi után 1 héttel pozitívat teszteltem.(de sajnos méhenkívüli volt)
Most lombik beültim volt, tehát "hivatalosan" is tudtam hogy mikor van a beágyazódás. Azon a napon menzisen fájt a méhem, rá 2 napra hirtelen hányinger+hányás. 100% -ra biztos voltam benne hogy na most sikerült! Tévedtem, sajnos!!!
Hát nekem ezek a tapasztalataim.
Szerintem se kellett volna az első két embernek hozzászólni, ez az Ő véleményük és a kérdező a tapasztalatokra volt kíváncsi, Ők meg leszóló megjegyzést/hozzászólást tettek.
Amúgy nem volt igazuk mert igen is van aki érzi a begyázódást és van akinek vérzéssel is jár! (nagyokosok!!!!)
3.hsz:
Az, hogy a megtermékenyülés hosszabb folyamat, ez nem volt kérdés. Nem lehet érezni a peteérést és annak a 12 órán belüli megtermékenyítését, és utána a méhen belüli akár 5 napig is "lebeghet" a zigóta, ezt követi a beágyazódás. Ezt lehet érezni, de nagyon kevesen szokták.
Én is kíváncsi lennék a TAPASZTALATOKRA! (más hsz-ra nem köszi!)
Kedves kérdező! Először is remélem már megtapasztaltad a várandósság örömeit! Ha mégsem akkor talán jól jöhet a válaszom. Nekem volt egy sikertelen terhességem és rá 2 évre teherbe estem a most 19 hónapos kislányommal.Azóta újra babaprojektben vagyunk de egyenlőre még sikertelenül. Hogy a kérdésedre válaszoljak: Én azt gondolom, hogy a beágyazódást megéreztem mind a kétszer. Forrónak éreztem a bőrömet, főleg lent alhasi tájékon éjjel sokkal intenzívebb volt ez az érzés.Időnként kicsit mint már mások is írták tényleg olyan érzésem volt, mintha meg akarna jönni.Néha még a derekam fájdogált(de elviselhető olyan tompa fájdalom volt) ami időnként a lábaimba is átsugárzott.Én nem egész nap éreztem néha elő jött néha meg elmúlt...(2-3napig kb)Végül az ut.mensi első napjától számított 27. napon már halványan, de pozitív volt a teszt.Azon a napon azért teszteltem, mert akkor olyat éreztem,amit előtte sosem.Mintha befeszült volna a hasam...na ezt az érzést nem tudom elmagyarázni,mert nem tudom igazából semmihez sem hasonlítani.Nekem másnap kezdődött el a barnázgatás és duphastont kaptam, hogy segítse a szervezetem hormonháztartását...Az orvos akkor mondta, hogy a beágyazódás a pozitív tesztnél még nem ér véget utána is folytatódik egy darabig. Egyébként nekem kb egész terhesség alatt feszülgetett a hasam,meg fájdogált.Minden hasonló dologra érzékenyen reagál a szervezetem. A fogamzásgátlót annó nem is tudtam szedni, mert olyan rosszul voltam mint a terhesség alatt. Kitartás és sikerülni fog!
Ui.:Unokanővérem 10 évpróbálkozás után most a 11 hónapos kislányával játszik otthon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!