Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha vki terhesség alatt sokat...

Ha vki terhesség alatt sokat idegeskedig, sok stresz éri, mit tudtok ajánlani, hogy 2megnyugodjon"? tudom, hogy erős gyógyszert nem szabad, de akor mit?

Figyelt kérdés
még nem várok babát, de elég stresszes mostanában az életem sajna. :(( sokat idgeskedem, sírok, fáj a gyomrom.
2008. jan. 29. 10:19
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szüntesd meg azt ami kiváltja a stresszt.De én azt vettem észre magamon,hogy baba mellett én is sokkal nyugisabb vagyok,nem olyan könnyű felmérgesíteni,felidegesíteni.Terhesség alatt,hacsak doki nem írja fel,semmilyen gyógyszer nem szabad szedni.Vannak olyan gyógynövénye teák,amik szintén árthatnak a magzatnak,tehát mindennek érdemes utána nézni.

Próbálj meg relaxálni!Ez csak agyban dől el.

2008. jan. 29. 10:25
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Pl. kamillatea, citromfűtea nagyon jó az idegeskedésre. Én utóbbi használtam-sikerrel.

Próbálj meg lazítani.

Sok sikert:)

2008. jan. 29. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!