Mit lehet tenni a sikerért? Nektek hányadszorra sikerült?
Párommal szeretnénk babát, most jött meg, és már nem szeretném, hogy jövő hónapban is megjöjjön. Mindketten mondogatjuk, hogy össze fog az jönni elsőre, mert hiszünk benne. Tudom, hogy a peteérés általában a 14.napon van, de több esélyt is szeretnénk neki adni, hallottam már olyat, hogy csak így, csak úgy, meg hogy ne naponta.
Ti hogy voltatok ezzel? Hány naponta próbálkoztatok, a ciklus hanyadik napjain, és mikor jött össze, mennyi idő után? Szorítsatok, és meséljetek :)
Köszi!!!
Mi fél évig próbálkoztunk. Aztán kimaradt. Hajnali kettőkor indultunk az ügyeletes patikába, mert vnem bírtam megvárni a reggelt. Halvány pozitív.
Rá két hétre tudtam elmenni dokihoz, aki 9 hetes terhességet állapított meg!
Mi se minden nap, inkább spontán módon csináltuk, de én azért számolgattam, mikor kéne "spontánabban", csak nem szóltam a férjemnek, mert neki úgy nem ment, hogy "na most, mert peteérésem van" Rájött a drukk, és annyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!