Elég ha 10. ezret adok az orvosomnak az inszeminációért?
Figyelt kérdés
2011. febr. 4. 18:02
1/4 anonim válasza:
Én a lombikért ötven ezret adtam, de miután nem sikerült és újra kezdtük volna már meg se ismert, elfelejtik ki ad nekik és mennyit, soha többé egy fillért se adok senkinek.
2/4 anonim válasza:
Miért kellene pénzt adni?Nekem 6inszemem és 2lombikom volt és egy vasat se adtam.Sajnos nem sikerült,de nem ezen múlott.Felejtsük már el a hálapénzt!Hol csinálják az inszemet?Mert ahol nekem ott a hálapénz nem divat.
3/4 A kérdező kommentje:
Szegeden, van fogadott orvosom és sajnos itt ez a szokás. Neked hol csinálták? Volt saját dokid?
2011. febr. 4. 20:14
4/4 anonim válasza:
Tapolcán volt és igen volt dokim.Nekem már van egy fiam,8ésfél éves.Amikor szültem 15000-t adtam.De legközelebb semmit nem adok mert nem éreztem hogy jobban odafigyelt volna rám.Ez az egész egészségügy egy futószalagszerüen müködik ha adsz pénzt ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!