Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elég ha 10. ezret adok az...

Elég ha 10. ezret adok az orvosomnak az inszeminációért?

Figyelt kérdés
2011. febr. 4. 18:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Én a lombikért ötven ezret adtam, de miután nem sikerült és újra kezdtük volna már meg se ismert, elfelejtik ki ad nekik és mennyit, soha többé egy fillért se adok senkinek.
2011. febr. 4. 19:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Miért kellene pénzt adni?Nekem 6inszemem és 2lombikom volt és egy vasat se adtam.Sajnos nem sikerült,de nem ezen múlott.Felejtsük már el a hálapénzt!Hol csinálják az inszemet?Mert ahol nekem ott a hálapénz nem divat.
2011. febr. 4. 20:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Szegeden, van fogadott orvosom és sajnos itt ez a szokás. Neked hol csinálták? Volt saját dokid?
2011. febr. 4. 20:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Tapolcán volt és igen volt dokim.Nekem már van egy fiam,8ésfél éves.Amikor szültem 15000-t adtam.De legközelebb semmit nem adok mert nem éreztem hogy jobban odafigyelt volna rám.Ez az egész egészségügy egy futószalagszerüen müködik ha adsz pénzt ha nem.
2011. febr. 4. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!