Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most már teljesen kizárható a...

Most már teljesen kizárható a terhesség?

Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni, hogy ha már 3-szor menstruáltam és két tesztem is teljesen negatív lett akkor ugye már kizárható a terhesség lehetősége? Pettingeltünk csak de kerülhetett belém némi előváladék (kézről). Gondolom így már semmi esélye a terhességnek meg azóta csak észrevenném magamon a jeleket nem? Nem is beszélve arról, hogy vékony alkat vagyok és egy 3 hónapos terhességet már csak észrevennék én is meg mások is igaz?
2011. febr. 4. 17:10
 1/4 szilvo79 válasza:
100%
igen kizárható.
2011. febr. 4. 17:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, szerintem 100%,hogy nem vagy terhes.
2011. febr. 4. 17:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, teljesen kizárható. Egyébként 3 hós terhességet még nem biztos, hogy észrevennél a testeden. Én is soványka alkat voltam, de bőven a 4. hónapot tapostam, mikor látni lehetett valamit, de akkor se volt még feltűnő. De ne aggódj, te tuti nem vagy terhes.
2011. febr. 4. 17:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, kizárható.
2011. febr. 7. 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!