Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor teszteljek szerintetek?...

Mikor teszteljek szerintetek? Időpontok, események lent!

Figyelt kérdés

Nos január 8.-án megjött -> doki-> closty (2*1)-> ovu tesztelés -> egyértelmű pozitív teszt Január 22.-én a ciklus 15.napján! -> voltunk is együtt minden másnap!

NOS???

Szabálytalan a ciklusom 30-40 közötti szokott lenni!

Nagyon köszönöm a válaszokat..!!

2011. febr. 2. 08:30
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
JAAA!És mindenképp írok,hogy mi lett..!
2011. febr. 3. 08:58
 12/19 anonim ***** válasza:
Szia! Nagyon szorítok Neked! Nekem is jan.8-án jött meg utoljára, és én is nagyon reménykedek a babában!!
2011. febr. 3. 09:28
 13/19 anonim ***** válasza:

szia!

ha a vateráról vetted valószínű 10-es érzékenységű, de rá van írva. Megnéztem most neked (van nekem is egy itthon)

a hátulján van rányomtatva a lejárati dátum alatt. keress rajta olyat, hogy cut off: és ez után van írva

várom a szombati pozi tesztet. :)

2011. febr. 3. 10:26
 14/19 anonim válasza:

Sziasztok!

Nekem is január 8án jött meg utoljára, mi 23án voltunk együtt akkor volt peteérésem is, én is nagyon reménykedem de akkor én csak vasárnap tesztelhetnék ugye? Én corexet vettem szerintetek az jó?

2011. febr. 3. 10:38
 15/19 A kérdező kommentje:

Kedves 10:26-os!Igazad van!!!!10-es az enyém is!!Úgy örülök,mert csak vasárnap tudtam volna venni 10-est!!

Olyan néha petefészek szurkám van és az átlaghoz képest kevesebb folyásom,nem vagyok teljesen száraz!Viszont a szokásos mensi előtti pattanásaim vannak...!!Szerintetek?

2011. febr. 3. 10:59
 16/19 A kérdező kommentje:

Ja és az gáz,hogy nem érzem,hogy terhes vagyok???

Mert minden hónapban éreztem,hogy na most 100%,hogy terhes vagyok és mégsem!Ti éreztetek ilyet,hogy nem éreztétek,hogy terhesek vagytok és mégis azok voltatok??

Kedves utolsó az a tipusú tesztet Én még nem használtam!

2011. febr. 3. 11:03
 17/19 A kérdező kommentje:
Teszteltem ma reggel és sajnos negatív...!!:-((((
2011. febr. 5. 18:49
 18/19 anonim ***** válasza:
semmi baj, még lehet korai volt. Tudod, amíg nem jön meg addig van remény!Drukkolok!
2011. febr. 5. 19:13
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm,aranyos vagy,hogy drukkolsz!Szóval azóta sem jött meg és nem is tesztelte és nem is fogok szombatig,mert akkor lesz itthon a férjem és akkor akarok mindenképp tesztelni,ha itthon van..!Ha jó hír,akkor azért,ha rossz,akkor pedig azért..!
2011. febr. 6. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!