Mikor teszteljek szerintetek? Időpontok, események lent!
Nos január 8.-án megjött -> doki-> closty (2*1)-> ovu tesztelés -> egyértelmű pozitív teszt Január 22.-én a ciklus 15.napján! -> voltunk is együtt minden másnap!
NOS???
Szabálytalan a ciklusom 30-40 közötti szokott lenni!
Nagyon köszönöm a válaszokat..!!

szia!
ha a vateráról vetted valószínű 10-es érzékenységű, de rá van írva. Megnéztem most neked (van nekem is egy itthon)
a hátulján van rányomtatva a lejárati dátum alatt. keress rajta olyat, hogy cut off: és ez után van írva
várom a szombati pozi tesztet. :)
Sziasztok!
Nekem is január 8án jött meg utoljára, mi 23án voltunk együtt akkor volt peteérésem is, én is nagyon reménykedem de akkor én csak vasárnap tesztelhetnék ugye? Én corexet vettem szerintetek az jó?
Kedves 10:26-os!Igazad van!!!!10-es az enyém is!!Úgy örülök,mert csak vasárnap tudtam volna venni 10-est!!
Olyan néha petefészek szurkám van és az átlaghoz képest kevesebb folyásom,nem vagyok teljesen száraz!Viszont a szokásos mensi előtti pattanásaim vannak...!!Szerintetek?
Ja és az gáz,hogy nem érzem,hogy terhes vagyok???
Mert minden hónapban éreztem,hogy na most 100%,hogy terhes vagyok és mégsem!Ti éreztetek ilyet,hogy nem éreztétek,hogy terhesek vagytok és mégis azok voltatok??
Kedves utolsó az a tipusú tesztet Én még nem használtam!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!