Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Baba vagy nem baba? Terhességi...

Baba vagy nem baba? Terhességi teszt eredménye.

Figyelt kérdés

2 hete késik, vettem clearblue digitális + - tesztet, amit ma meg is csináltam. Sajnos az eredmény nekem nem egyértelmű, segítene valaki?

Így néz ki a teszt eredménye:

[link]

Nem tudom eldönteni, hogy ez negatív, vagy pozitívnak számít, mert a függőleges vonalnak csak a kerete fehéredett ki, és nem teljesen, ahogy a dobozán van. A vízszintes jel pedig teljesen látszik.

A válaszokat előre is köszönöm.

2011. febr. 2. 07:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Most csináltam egy ugyan olyan digi clear bluet, és nekem is olyan mint az ábrán neked, tehát tele fehér a vízszintes vonal, és fehér keret a függőleges, de szerintem itt ez számít negatívnak, akkor lenne a függőleges is teli fehér ha pozitív lenne, én most csináltam még egy tízes érzékenységű tesztet is mellé, ugyanabból a vizeletből az egyértelműen negatív sajnos:(
2011. febr. 2. 09:35
 12/15 anonim ***** válasza:
Nah szétszedtem ezt a digi clearbluet, belül kis tesztcsík van, és azon láttam a control vonal erős kék csík és mellette az enyémen van egy majdnem olyan erős másik csík is! Lehet csak korán csináltam. Nem szednéd szét te is és nem néznéd meg kedves kérdező, hogy neked hány csík van a tesztjén?
2011. febr. 2. 10:06
 13/15 anonim ***** válasza:

Ez meg mi a túróóó???Valami modern újfajta teszt?még ilyet nem láttam,elmagyarázná valaki hogy hogy kell ezt elemezni?:D cs 2 téglalap alakot látok egymásra téve...

:D

2011. febr. 2. 11:23
 14/15 anonim ***** válasza:

Ismerem ezt a tesztet, többször használtam már.

Negatívat jelent, sajnálom!

2011. febr. 2. 13:52
 15/15 anonim válasza:
Sziasztok! Látom már nagyon régi ez a bejegyzés, de mégis írok ide, hátha válaszol valaki :) Ma reggel első vizeletből pontosan ugyanilyen tesztet produkáltam. Nem volt semmi szám arra utalva, hogy hány hetes terhes lennél, szimplán egy teljesen beszíneződött vízszintes csík és rajta a halvány "keret" mint ahogy a kedves kérdező ábrázolta is. Tehát negatív?
2013. okt. 12. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!