Miért kérdezi meg a nőgyógyász h várt-e a terhesség vagy sem?
tőlem ezt kérdezte:
első gyermeknél:
tök közömbös volt, már majdnem bunkó
-megtartja a babát?
-igen meg (mondtam)
na innentől tök kedves, normális..
második bébi:
első terhességemkor fel fogadott doki
-Örülünk a babának?
szerintem azért kérdezik, mert ha nem várt és el akarod vetetni akkor más teendők vannak mint ha megtartanád
gondolom...
Tőlem azt kérdezte, hogy:
-Megtartják?
Hirtelen nem is tudtam válaszolni, úgy meglepődtem, aztán csak annyit mondtam:
-Ez nem kérdés!
Ott ülünk, vigyorgunk mint a tejbe tök, szerinte?
Aztán ő is azt mondta, hogy ne haragudjunk, de neki ezt meg kell kérdeznie.
Furcsa volt, mert az első babánk is nála született, és nagyon jó viszonyban vagyunk, tehát szerintem biztos volt ő is a válaszban.
Azért kérdezik meg,hogy tervezett és megtartja az ember vagy elveteti...
Mert gondolom más papír is kell a 2 esetben.
Szia!
Én bementem a dokihoz először, vigyorogtam, mint egy kis hülye, dokim első kérdése miután előadtam a tesztes mizériámat, hogy ennek most örülünk-e vagy sem. Mondtam, hogy hát ez meg milyen kérdés persze hogy örülünk, onnantól nagyon lelkes lett a doki:) Aztán később kicsit utána néztem a dokimnak, kiderült, hogy abszolút abortusz ellenes, ő maga nem is végez ilyen jellegű műtétet, benne vagy a magzati élet védelmét hangsúlyozó orvoscsoportban, szóval ezek után én nem lepődtem meg a kérdésén, viszont az most meglepett, hogy mindenkitől megkérdezték...:S
Na, ma jön a sógornőm, őt is megkérdezem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!