21. -én volt ovum. Most szombat óta mensiszerűen fájdogál a hasam. Mitől lehet ez? Ugye nem a a"nemvárt"előjele?
14:34!Így utólag visszaolvasva tényleg egyértelmű,hogy kovmagnak gratuláltál,ezért bocsánat:)
Köszönöm mindenknek a bíztatást!Én is drukkolok Nektek.
14:24!Köszönöm a választ!Már többször olvasta itt a dpo kifejezést,csak sajnos nem tudtam hova tenni.Nekem már van egy Angyalkám,Ő leköti minden időmet(most épp alszik),de azért agyalok rajt ennyit,mert idegesít,hogy miért fájdogál a hasam.Nyáron sajnos már volt egy vetélésem:(
Kedves utolsó válaszoló!
Örülök,hogy írtál:)Nekem is szombat óta fájdogál a hasam,ami nagyon idegesít,mert nem tudom,hogy most mi van.Más tünetem nincs.Mikor fogsz tesztelni?Én pénteken reggel tesztelek egy pozitívat!!!
Drukkolok Neked is!
Két utolsó válaszolónak!
Csajok teszteltetek?Mi lett az eredmény?
Sziasztok!
Kedves utolsó!Örülök,hogy Te is írtál:)Drukkolok én is Neked!!!Majd légyszi írd meg,hogy mit teszteltél!
Hát csajok nagyon el vagyok keseredve!!!Ma reggel teszteltem megint egy negatívat,igaz nem első pisiből:(Pedig megfogadtam,hogy majd csak szombaton fogok,de nem tudtam kivárni.
Azért addig amíg nem jön meg reménykedem!
Tegnapelött 14:34-es válaszoló,akit félreértettem egy kicsit!Veled mi újság?
Kedves utolsó!Sajnálom,de a remény hal meg utoljára!!!Amúgy tegnap este írtad,hogy már nem bírod tovább és ma reggel tesztelsz.Hát én is erre febuzdúlva teszteltem ma reggel:)
Örülök,hogy ennyen írtatok!Arra kérnélek benneteket,ha válaszoltok,a válasz végére írjatok legalább egy kezdőbetűt,hogy mindenki tudja,hogy ki kicsoda:)Így könnyebb lesz válaszolni is.Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!