Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha terhes lennék, lehetne...

Ha terhes lennék, lehetne abortuszt kérni ha férjnél vagyok, és 2. gyerek lenne?

Figyelt kérdés
2009. febr. 6. 21:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Abortuszt az kér aki akar. Gyerekkel vagy anélkül férjjel vagy anélkül!
2009. febr. 6. 21:43
 2/6 anonim ***** válasza:
85%
Azért azt meg kell mondani, miért kéred. Ezt így, ahogy mondod, még nem fogadják el. Nehéz anyagi körülmény az már más kérdés.
2009. febr. 6. 21:47
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi!

Mert hallottam olyan dolgokat, hogy ha van férjed, a 3. gyereket veszik csak el.

2009. febr. 6. 21:48
 4/6 A kérdező kommentje:

Nehéz anyagi körülmény + még sorolhatnám!

De remélem nem vagyok az, csak félek.Gyanús.

2009. febr. 6. 21:49
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nincs semmilyen életkori, családi állapotra, gyerekszámra vonatkozó korlát. (valamikor huszon évvel ezelőtt volt ilyen, hogy ha nem voltál 35 éves és csak egy gyereked volt, nem lehetett elvetetni)

2009. febr. 6. 21:50
 6/6 anonim ***** válasza:
65%
Lehet abortuszt kérni,de ne tedd!Utánna nagyon-nagyon megbánod!Visszacsinálnál mindent!
2009. febr. 7. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!