Lombikosok, Gonapeptyl injekciót használ most valaki? Nekem a 2. naptól csak fél ampullával kell szúrnom, ma meg is kaptam. Használhatom másnap (holnap) a második felét az injekciónak, vagy azt az ampullát ki kell dobni?
19:04-es válaszolónak!
Elnézést,én azt nem tudhattam,hogy az első választ,és így a segítéget is Tőled kaptam! Bocsánat,nem akartalak megsérteni,csak rosszul esett...És én sem voltam elég konkrét ezek szerint,félreérthetően fogalmaztam.De mentségemre szolgáljon,hogy mindent meg szeretnék tenni,hogy végre sikerüljön egy kis emberkét összehozni!
Nektek végül is sikerült? Van kisbabátok?
Akkor jó,örülök :)
Gratulálok a "Zsebibabához" :),és KÖSZÖNÖM!
Hová jártatok kezelésre?
6. lombik sikerült? Jaj,Istenem...félek,hogy én nem leszek ilyen kitartó...Nekünk ez az első lombik-próbálkozás.
Előtte 3 inszeminációm volt a Forgács Intézetben. Ott nagyon kedvezőtlenek voltak a tapasztalataink,ezért váltottunk...
Most kezdtünk a lombikot a debreceni Kaáliban.Nagyon reménykedek!!!!
friss info
14 gonapeptyl 28,000 Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!